here we go again for the newer mb2xx boards

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
merak ettigim sey görüntü ekrana nasil yansitiliyor,kanal degisikligi icin laptop kullanmak gerekiyor sanirim.
Laptop sadece web kontolü için kullanılıyor ,ben en azından "olmaz abiiii" diyecekler için kullandım,yoksa sadece bir araç laptop görünüm için veya ispat için diyeyim :)

Oooo :)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu arada gizli mesaj içine tommiyi de ekledim ki yanlış anlamasın diye,yoksa iyice kızacak bana :ok

T Çevrimdışı

TommyData

VIP
13 May 2018
45
50
das ist eine sehr seltsame version ?!
hast du die selber compiliert oder von der cccam payline bekommen ?

wie auch immer - solange deine dvbapi auf offline steht funktioniert deine oscam so oder so nicht... du siehst zwar das webinterface und kannst user anlegen und alles mögliche einstellen - die oscam decodiert aber nicht...

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
ich habe selber mit Samsung toolchain compiliert.ich habe aber keinen offenen Port laut canyouseeme,dvbapi sowieso nicht online sein oder?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
20210205_130320.jpg

teraspy teraspy tesekkürler bu arada.

E Çevrimdışı

elektro_fb

Yeni Üye
31 Ocak 2021
9
44

Selamlar,

oscam özelinde değil ama herhangi bir programı tv içerisinde açılması ile birlikte nasıl başlattınız.
bin klasörüne kopyaladığınızdan bahsetmişsiniz.
Bildiğim kadarı ile bizim tvlerde bu vb. dizinler sadece okunabilir olarak sisteme ekleniyor.
Dosyayı oraya nasıl kopyaladınız yoksa cihazda özel bir fw mi var ?

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamlar,

oscam özelinde değil ama herhangi bir programı tv içerisinde açılması ile birlikte nasıl başlattınız.
bin klasörüne kopyaladığınızdan bahsetmişsiniz.
Bildiğim kadarı ile bizim tvlerde bu vb. dizinler sadece okunabilir olarak sisteme ekleniyor.
Dosyayı oraya nasıl kopyaladınız yoksa cihazda özel bir fw mi var ?
Aslında çok basit sevgili elektro_fb (bu arada İzmir'limisiniz acaba :alala ),rcS içine kod eklemek ile :ok
Evet ,sadece okunabilir olarak bağlı sistemde ama bunun için kök dizine rw vermekle rcS içine eklendi.
/etc/init.d/
Kod:
 #uncomment following line to start telnetd service
    /bin/telnetd -l /bin/sh
    #aşağıdaki satır oscam çalıştırmak içindir
    /bin/oscam

Geri
Üst Alt