meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Ahh hocam ahh zamanında neler yaptık biliyorsunuz. Ancak malum cihazın garantisi bitti , ekonomik durumlar , maazallah bir şey olursa diye elimi sürmeye korkar oldum artık.?Gençler ve genç kalanlar ,bakın sevgili P pogostick bir kapı açtı izindeyim demişti ve 3 haftası vardı,bir şeyler yapmaya çalışıyor (çalışıyoruz demiyorum bakın) ,tomy girmez oldu foruma ,çünkü tek kaldı burada, sevgili ytigi de girmiyor nedense , hosbulduk da girmiyor ki nedenini biliyorum ,ben deseniz tek kalıyorum her zamanki gibi
Unuttuğum ingilizcem ile kah doğru kah yanlış bir şeyler yazmaya çalışıyorum ama bende yoruldum artık ,sizden hiç bir şey saklamadım bu güne kadar ,size bazıları gibi "telegrama gelin oradan cevap vereyim" de demedim
Ben istiyorum ki bir fikri olan ve "şöyle olsa daha iyi olmaz mı" diyenlerin de olması ama olmuyor ,sadece okuyorlar veya okuyorsunuz ,nerede bilişimciyim diyenler ,yazılımcıyım diyenler ,yok mu içinizde en az benim gibi "amatör" olanlar.İlla tv kurcalayın ,bozun ,kenara atın demiyorum ama biliyorum ki benim kadar bir çok kişi yaptığımı yapmaya çalışıyordur(tv yazılımı kurcalama) ,ama nedense tek başına kalıyorum.
En azından bir fikir vermenizi bekliyorum valla,yoksa bu konuyu (modlama) kapatalım diyorum ki P pogostick dediğim gibi 3 haftalık izni vardı, sevgili hosbulduk sayesinde giriş yaptı,belgeleri paylaştı benim ile ,gerçi hepsi bildiğim şeylerdi ama google driver ini paylaştı.Şunu üstüne basarak yazayım ,modlama-yazılımı konusunda kim yazıyorsa bu forumda bir süre sonra elini ayağını çekiyor ,kimse kalmıyor,neden
Bu arada sadece pogostick paylaşmadı driverini benim ile ,kimler yok ki, meebbe yi dahi ekleyebilirim doğrusu,velhasıl katılımcı olun,fikrinizi yazın,bizim unttuğumuz bir konuyu hatırlatabilirsiniz en azından,bakın aurora elf yok demişti sevgili pogo,ama gönderdiği dosyada çktı bu,neden çünkü o kadar şeyle uğraşıyordu ki görememişti aurora.elf i, ki o olmadan tv çalışır mı.
Neyse işte ,içimdekileri yazdım çabucak gecenin 03:05 inde