teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
O free değil ,hediye geldi bana ? ondan kapattım üzerinikartı çekmiş 65 tane
O free değil ,hediye geldi bana ? ondan kapattım üzerinikartı çekmiş 65 tane
İyi yaptınIch habe geschaft.
Aslında çok basit sevgili elektro_fb (bu arada İzmir'limisiniz acaba ),rcS içine kod eklemek ile
Evet ,sadece okunabilir olarak bağlı sistemde ama bunun için kök dizine rw vermekle rcS içine eklendi.
/etc/init.d/
Kod:#uncomment following line to start telnetd service /bin/telnetd -l /bin/sh #aşağıdaki satır oscam çalıştırmak içindir /bin/oscam
hello mb230
hello mb230
Normal komut vermiştim :Aslında şundan sordum geçmişte uğraşdığım vakit yazma hakkını alamamıştım, denediğimde sorun olmuştu.
Belki de yanlış komutları kullandım. Sizin kullandıklarınız satırlarınız var ise paylaşırsanız sevinirim.
Esasen, kendim windows ortamında çapraz derleme ile uygulama çalıştırmıştım tv içinde.
Toolchain konusu çok çok önemli değil. Genel derleyiciyi bulup indirip sonrasında tv içerisindeki .so veya .a dosyaları derleyici dizinlerine ekleyeceksiniz. Tabii bu kütüphaneleri kullanabilmek için header .h dosyalarınıda bulmak gerekecektir ama onlar bizim kogan-tv-*** de vardır çok büyük ihtimalle.
Geliştirilecek uygulamaya bağlı olarak bu kütüphanelere ihtiyaçda olmayabilir.
Nasıl bir intiba verdimde İzmir'li olma ihtimali çıktı bilmiyorum ama İzmirli değilim.
mount -o remount, rw /