Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Belli bir kitleye hitap ettiğimiz doğrudur. İNSAN olan herkese hitap ediyoruz. Görüşü ne olursa olsun ayırt etmeden, ayırmadan, ötekileştirmeden, ''sen bizden değilsin'' demeden, herkesi kardeşimiz görüyor ve ona göre herkese destek oluyoruz. Siyasi görüşüm bellidir, Yönetim olarak içimizde bu gün iktidarda olan partinin sevdalıları da var, Muhalefette olanın da, yavru iktidar partisinin de sevdalıları var içimizde. Biz İNSAN olmayı başardıkça ve saygı duymayı becerebildikçe aramızda en ufak sorun da çıkmadğı gibi çıkmaz da bundan sonra. Keşke bunu forumun geneline de yayabilsek.Bu forumda yakın bir zamana kadar bir konudan anladığım kadarıyla bir kaç kişi ve bir kitleye hitap ediyor. Bazı konular eleştiriliyor fakat sen eleştirdiğin zaman burada herkes bir taraf tutuyor. Gerçekten ilginç.. Bir kaç kişi var burada tanımasamda saygı duyduğum... Fakat bu buradaki ortamın samimiyetine ve tarafsızlığına ışık tutmuyor.
Ben her zaman bu forumda samimi ve tarafsız olmaya çalıştım. Forum için de hatrı sayılırsa nacizane destek olmaya çalıştım. Ne başkomutan reis ne de baş komutan Atatürk dedim. Reisin de Atatürkünde kim olduğunu biliyoruz. Eğer bu forumda bir kişi de sıkıysa başkomutan reis rte vs. diye konu açsa düşünemiyorum doğrusu..
Demek istediğim burada herkes istediği fikri paylaşmalıydı herkes tepkisini gösterebilmeliydi kimseden çekinmeden beğen butonuna tıklamalıydı..
Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır