Niye durup duruken böyle bi konu açma mecburiyeti hissetinizki.
Ülkede her kurumda olan belli başlı yetkiler vardır siz birine gelince bu hakkı tanıyıp bir başkasına gelince ben bunu tanımıyorum derseniz samimiyetsiz olduğunuz görülür.Hani askerlik yapanlar bilirler sevmediğin rütbeli kim olursa olsun onu s..ee s.ke sevmek zorundasın derlerya.O misal yani burda böyle zorunuza gider gibi saçmalamışsınız.Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı kim olursa olsun başkomutandır her zaman aksini iddia eden varsa zaten samimiyetsiz işine gelmediğinden konuyu çarpıtır.
Tamamen içimden geldiği için saygı duyduğum Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü forumumuzda anmak istedim.
Gazi'yi anmak için özel bir gün olması gerekmiyor benim için. Hiç bir kinaye de yoktu aslında.
Bu derece mi kin ve nefret dolu içiniz ATATÜRK ve sevdalılarına karşı buna anlam vermek asıl zor olan.
Bak yukarıda bir değerli kardeşimiz de paylaşmış bir resim. Bir şey mi dedik? Ona gelene kadar bu ülkede aynı mevkide görev yapmış kaç isim olmasına rağmen hiç birisine atıfta bulunmadan ülkenin tek ve yegane Gazi Başkomutanını paylaştım bu mudur sorun?
Sizin bu ülkenin kurucusuna, iktidarın verdiği güç ile saygı duymama hakkınız var ise, benim de bu zat-ı muhtereme bir saygım yok, ama bir saygısızlık da etmedim reyisiniz lideriniz veya her neyiniz olarak (Gerçekten bunda da bir kinaye yok) görüyorsanız.
Vallahi yazarken bile ara ara cık cık cık diyorum şu an kendi kendime. Neyinden rahatsız oldunuz ki şimdi bu asil karakterin?
Ben benimsemiyorum arkadaş, ülkemin bu gün içerisinde bulunduğu yönetim şeklini de yöneteni de benimsemiyorum ama ülke sizin, dilediğiniz gibi yönetiyorsunuz, Bırakın da sevdiklerimizi, saygı duyduklarımız kendi mecralarımızda anabilelim, lütfen
BARİ buna karışmayın artık