Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Her zaman dilimi için, Gönlümüzdeki tek ADAM, İçimizdeki tek BAŞKOMUTAN.
Gazi ve silah arkadaşları bu ülke vatandaşlarına cesaretin bir perde olduğunu yırttıkları andan sonrası için korkmamalarını , bundan sonrasının özgürlük olduğunu ve özgürlükten dönüş olmayacağını kabul ve benimsettirmiş ben ve benim gibi düşünenler için çağının veya asrının bir numaralı lideridir.
Şuda bir gerçektir ki Rahmetli Neşet Ertaşın söylediği gibi ;
Elini kalbine götürüp burası varya der taşa , toprağa gerek kalmadan insanın gömüldüğü tek yerdir.
Hepinize saygılarımla
Bu forumda yakın bir zamana kadar bir konudan anladığım kadarıyla bir kaç kişi ve bir kitleye hitap ediyor. Bazı konular eleştiriliyor fakat sen eleştirdiğin zaman burada herkes bir taraf tutuyor. Gerçekten ilginç.. Bir kaç kişi var burada tanımasamda saygı duyduğum... Fakat bu buradaki ortamın samimiyetine ve tarafsızlığına ışık tutmuyor.Niye durup duruken böyle bi konu açma mecburiyeti hissetinizki.
Ülkede her kurumda olan belli başlı yetkiler vardır siz birine gelince bu hakkı tanıyıp bir başkasına gelince ben bunu tanımıyorum derseniz samimiyetsiz olduğunuz görülür.Hani askerlik yapanlar bilirler sevmediğin rütbeli kim olursa olsun onu s..ee s.ke sevmek zorundasın derlerya.O misal yani burda böyle zorunuza gider gibi saçmalamışsınız.Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı kim olursa olsun başkomutandır her zaman aksini iddia eden varsa zaten samimiyetsiz işine gelmediğinden konuyu çarpıtır.
Niye durup duruken böyle bi konu açma mecburiyeti hissetinizki.
Ülkede her kurumda olan belli başlı yetkiler vardır siz birine gelince bu hakkı tanıyıp bir başkasına gelince ben bunu tanımıyorum derseniz samimiyetsiz olduğunuz görülür.Hani askerlik yapanlar bilirler sevmediğin rütbeli kim olursa olsun onu s..ee s.ke sevmek zorundasın derlerya.O misal yani burda böyle zorunuza gider gibi saçmalamışsınız.Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı kim olursa olsun başkomutandır her zaman aksini iddia eden varsa zaten samimiyetsiz işine gelmediğinden konuyu çarpıtır.
Üstad, Seni görmek güzel. Daha iyimisin?