Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama içiniz ısınmadıysa almayın derim.Sorunun nasıl giderildiği kısmını bilmiyoruz. Sorun telefon fiziksel olarak açılıp mı giderilmiş yoksa yazılımsal olarak mı müdahale edilmiş. İkincisi ise sıkıntı olmamalıydı. Ama ilkine göre çözüm bulunmuşsa o zaman konu sahibi iade/değişim konusunda haklı olur.
Almanyadan "enigma şifre çözücü" siparişi verdim ,yukarıdaki şifrelemeyi görünceZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Okumaya vakti ve hevesi olanlar için güzel bilgiler var...
Arama yaptığım linki paylaştım abi, ne bileyim öyle uzun olduğunu...Almanyadan "enigma şifre çözücü" siparişi verdim ,yukarıdaki şifrelemeyi görünce
para mı alayım HB den bende bırakcam HB yi yazdım kara kaplı deftereArama yaptığım linki paylaştım abi, ne bileyim öyle uzun olduğunu...
* * *
On yıl önce, ürünün hediyesini göndermediklerinde bıraktım ben Hb'yi
Üç yıl önce de gitti gidiyor üç taksite bile vade farkı koyunca bıraktım yakalarını...
Damat vergisi gelince de Ali Dayı'yı bıraktım mecburen... Aslında benim bütçe sağlam rahatlamış ama haberim yok
hakem heyetinde görevliye sordum öyle birşey yokmuş bant sim kart takma o firmaların uydurduğu birşey cep telefonu da alsan 14 gün cayma hakkın var yeterki internetten al mağazadan alsan cayma hakkın yokHB den bende geçen yıl GM9Pro aldım.fotoraf çekerken kameranın kayıt tepkisini yavaş buldum.
iade etmek istedim ,kabul edildi .fakat ürün incelemsinde ürünün ambalajının yanlarındaki
GM logolu yapışkan bantlar yırtıldığı için iade red edildi.yırtmayı yalnış anlamayın ince bıçak ile kesmeden kutu açılmıyor zaten.
yani hani eskiden bu durumlar kabul ediliyordu.malesef artık kutuda yapışkan bant ı açınca iade alınmıyor.
onun için almak istediğimiz telefonu daha önce bir yerde deneme fırsatı bulmamaız gerekiyor.