Hepsiburada dev indirim saçmalığı

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bende baktım işime yarayacak indirimde ürün bulamadım.burdan ürün aldınmı güzel çıkarsa iyi yorum yapınca hemen yayınlanıyor kötü ürün çıkınca olumsuz yorum yapınca sittin sene yayınlanmıyor..tecrübe ile sabittir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
orta da haklı haksız , yanlışı doğrusu yok hocam .Burada forumca diyoruz ki aldanmayın.Bugün 50 lira ucuza alabiliyorsunuz ama bilin ki bu dev indirim değil.

"Hepsiburada hukuk işleri senin açtığın bu konuyu görse, sağlam tazminat kazanır, söke söke de alırlar."

hepsiburada hukuk işleri vardır elbet ama burayı takip edeceklerde , arkadaşa dava edecekler .Bu dediğinize siz inandıysanız biz burada siyaset olarak da hiçbir şey yazmayalım içimizde kalsın hocam :)
Siz haklısınız... :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Eşime note 9 alıcam fırsat kovalıyorum.Bu dev indirimi görünce dedim yakalarız güzel fırsat ama fos çıktı.N11 in 11.11 ne kaldık kısaca.

yine şuan alacak olsam en ucuz n11 den alabiliyorum .İndirim çekimde var yani.

N11, GG gibi siteler de uyanık esnafın & esnaf olmayanın arka kapısı.
Büyük firmalar varken bu esnaf bozuntularından alışveriş yapmamayı tercih ediyorum.
Ki N11 rezil bir firmadır, rezil bir sitedir.
11.11 geliyor, o çeklere, indirimlere ne oluyor bilemiyoruz.
Millet bot vs. ile çek atıyor, ortada kalıyoruz öylece.

Mecbur kalmadıkça böyle yerlerden alışveriş yapmıyorum.
2 lira fazla olsun, kurumsal firma olsun.
Yorum silmek ister misiniz diye arayan müşteri temsilcisi var ya bu firmanın. :kop

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
N11, GG gibi siteler de uyanık esnafın & esnaf olmayanın arka kapısı.
Büyük firmalar varken bu esnaf bozuntularından alışveriş yapmamayı tercih ediyorum.
Ki N11 rezil bir firmadır, rezil bir sitedir.
11.11 geliyor, o çeklere, indirimlere ne oluyor bilemiyoruz.
Millet bot vs. ile çek atıyor, ortada kalıyoruz öylece.

Mecbur kalmadıkça böyle yerlerden alışveriş yapmıyorum.
2 lira fazla olsun, kurumsal firma olsun.
Yorum silmek ister misiniz diye arayan müşteri temsilcisi var ya bu firmanın. :kop
Bu yüzden diyoruz ya hocam bir ürün almadan eptt , trendyol , hepsiburada , gittigidiyor, n11 hepsinden araştırın.Mümkünse indirim çeki , kredi kartı puanı denkleyin diye.

Yoksa hepsibura dan daha dün ürün aldım , geçen hafta da aldım.Özellikle televizyon , cep telefonu pahalı alışverişlerde ilk tercihim oluyor tabi fiyat uygunsa.Yoksa n11 den telefon aldım bozuldu , paralel ithalattı servisi batmış.Tüketici haklarına verdim de dükkan sahibi şahıstan zar zor aldım ücreti.

Ama hepsiburada mağazalara açıldıktan sonra ciddi bozuldu . İlla alacak olursam satıcı hepsiburada mı ona dikkat ediyorum.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
n11 de dede çıkıyor dandik satıcılar mini fırın almıştım.ama eski fırını 4-5 ay daha kullandım o nedenle bunun kutusunu dahi açmadım(yeni fırının)eski fırın bozulunca kutuyu açtım ne fatura ne garanti belgesi ne kullanma kılavuzu hiç bir şey çıkmadı kutunu içersinden Allahtan fırın çalışıyor.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
n11 de dede çıkıyor dandik satıcılar mini fırın almıştım.ama eski fırını 4-5 ay daha kullandım o nedenle bunun kutusunu dahi açmadım(yeni fırının)eski fırın bozulunca kutuyu açtım ne fatura ne garanti belgesi ne kullanma kılavuzu hiç bir şey çıkmadı kutunu içersinden Allahtan fırın çalışıyor.
Burada kural basit hocam.ürün gelir gelmez kargo yanında açılacak hasar varsa tutanak tutturulacak.

Servis kurulumu gerekliyse servis yapacak.

Fatura belge eksikse n11 e bildilecek.

Bu anlamda n11 ,amazon,hepsibura da müşteri hizmetlerinin hakkını yiyemem.özellikle amazon çok ilgili .talep oluşturur oluşturmaz 5 içinde müşteri hizmetleri arıyor.

gittigidiyor leş , trendyol ,eptt hiç yazmayayım :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
kargo yanında ürün açtırmak türkiyede mucize gibi bir şey adamlar bırakıp kaçıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsi burada kötü yorumu bile yayınlamıyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Bu yüzden diyoruz ya hocam bir ürün almadan eptt , trendyol , hepsiburada , gittigidiyor, n11 hepsinden araştırın.Mümkünse indirim çeki , kredi kartı puanı denkleyin diye.

Yoksa hepsibura dan daha dün ürün aldım , geçen hafta da aldım.Özellikle televizyon , cep telefonu pahalı alışverişlerde ilk tercihim oluyor tabi fiyat uygunsa.Yoksa n11 den telefon aldım bozuldu , paralel ithalattı servisi batmış.Tüketici haklarına verdim de dükkan sahibi şahıstan zar zor aldım ücreti.

Ama hepsiburada mağazalara açıldıktan sonra ciddi bozuldu . İlla alacak olursam satıcı hepsiburada mı ona dikkat ediyorum.

Trendyol, Eptt, N11, GG bunlara hiç uğramıyorum. :kiskis

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945

Sözde esnaf çok bu sitelerde işte, o yüzden hiç bulaşmıyorum.
Kimisinin adresi bile sahtedir eminim. :kiskis

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
memleket de ne varsa hemen hepsi ya ithal ya da yarı-mamul/mamul veya bir şekilde hammadesi v.s
olarak alayı ÇİN malı en başta!

Döviz bağlı olan bu işler neticesin de artık bundan sonra öyle ciddi veya adam gibi tatlı indirimler filan olamaz!
abi neye elimi atsam bir kere "ithal" girdili!

ülen markete girip kara mercimek alıyorum o bile KANADA menşei li!
pirinç aldım URUGUAY malı:haha hanım fena değil dedi ama fiyatı da çok tatlı idi!

şimdi her şey böyle olunca herifler de iş yapamıyorlar,"indirim" lafı da cazip olduğu için sen ben atlamasam bile
o kadar oltaya balıklama atlayanlar var ki memleket de! zaten bu atlayanlar da onlara yetiyor!

KAR dan biraz feragat edip indirim yapıyorlar aslında!

kısaca bu işler aslında her yerde oluyor,uyanık olacaksın bilinçli olacaksın ve de balıklama her şeyin üstüne de
atlamayacaksın indirim diye okuyunca:kiskis

bir de şu çakallık yapılıyor bu memleketde önce bindirim sonra indirim! yaw bunu da çoğu insan yiyor
bizi kandırmak çok kolay:haha

"Kapatıyoruz" olayına ise zaten alıştık ve hala da yiyoruz bunu!
"Bitiriyoruz" bunu da bir güzel yiyoruz!

arada elbette bazı kötü durum da olanlar veya gerçekten kapatan v.s oluyor,bunlardan alınan malar da o derece ucuz olabiliyor!
Allah kimselerin işini gücünü bozması,ama durumlar da ciddi vahim!

n11/hepsi v.s bunların durumlarını ben tam bilemiyorum,arada bir şeyler alıyoruz illaki ama net olarak şöyledir
böyledir diyemem,zaten neredeyse bütün dünyada artık işler bu hallere geldi denilebilir,herkes neti kullanıyor!

"mağdur olma" durumu USA/UK gibi en kuvvetli pazarlarda bile vardır! yani sadece bizde çakallık yok her yerde vardır!
ama bir fark aramızda orada tüketici kanunları çok ciddi bir şekilde tüketici lehine işliyor! bizdeki gibi sözüm ona değil!
hele UK de herifler acaip korkuyorlar bu konularda,bizde şu derler sana ...yaw istediğin yere git şikayet et...
sen bunu UK de sıkıysa yap bakalım(sanırım madde.73 veya 77 diye bir şey adam mötünden acaip korkuyor yaw:hihi)

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
...................... dev indirim, muhteşem indirim, süper müper indirim vb. vb.

...................... yerine istediğiniz e-ticaret sitesini yazabilirsiniz. sonuçta "gerçek, taş gibi " bir indirim hiç olmadı, hiç olmayacak. :bye

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
10 tl sattığı ürünü 15 tl yapıyorlar sonra üstünü çizip şok indirim diye 11 tl satıyorlar aslından zam bile yapmış oluyorlar fakat sazan çok olunca oltalar boş kalmıyor.döviz bu haldeken indiri mindirim artık olmaz ben kendi sektörümde üzerine kar koyup sattığım ürünü şimdi o fiyata kendim alamıyorum ehe ne demişler deveyi diken türk insasınını öpen yaranırmış.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
10 tl sattığı ürünü 15 tl yapıyorlar sonra üstünü çizip şok indirim diye 11 tl satıyorlar aslından zam bile yapmış oluyorlar fakat sazan çok olunca oltalar boş kalmıyor.döviz bu haldeken indiri mindirim artık olmaz ben kendi sektörümde üzerine kar koyup sattığım ürünü şimdi o fiyata kendim alamıyorum ehe ne demişler deveyi diken türk insasınını öpen yaranırmış.

Sözüm ona yüzde kırk, yüzde 50 indirim yapıyorlar; yersen. :kiskis
Ben kendi ülkemin insanını tanıyorum, ölse o indirimi yapmaz.
O dışarıdaki black friday bu topraklara, bu zihniyetteki bir topluma asla gelmez abi, unutun o işi. :kiskis

11.11 falan bunlar da bence gereksiz düzeyde abartılan olaylar.
Ölücü tayfanın ortamı gazlamasından ibaret bence.

Geri
Üst Alt