Ama sevdiğin urun varsa diyorki listene ekle bekle bekledim fos çıktı ve geçmişte bende çok sorunlar yaşadımHepsiburadayı zerre sevmem 2010 yılına kadar devamlı alış veriş yapmıştım, yaşanılan problem neticesinde alış verişi kestim...
Fakat, "takip ettiğim ürünlerde İndirimin yapılmamış" diye kurulmaya başlanan cümleyi dolandırıcılığa bağlamanın yanlışlığına da dikkat çekmek gerekir...
Aşağıdaki linkte de bir çok üründe indirim olduğu görülmekte...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Böyle olmasıAma sevdiğin urun varsa diyorki listene ekle bekle bekledim fos çıktı ve geçmişte bende çok sorunlar yaşadım
Arkadaşa da hak veriyorum ama hocam bazen bilerek yapılıyor düşüncesindeyim.Dün indirimle vestel venüs z40 satışa çıktı sözde indirimli 3499 lira yazmışlar.Sonra baktım 15 dk içinde fiyat düşmüş 2499 a. Bilmeyip alan olduysa suçu nedir?Malasef insanımızın çoğu indirim lafını görünce hemen sazan gibi atlıyor alıyor.Hepsiburadayı zerre sevmem 2010 yılına kadar devamlı alış veriş yapmıştım, yaşanılan problem neticesinde alış verişi kestim...
Fakat, "takip ettiğim ürünlerde İndirimin yapılmamış" diye kurulmaya başlanan cümleyi dolandırıcılığa bağlamanın yanlışlığına da dikkat çekmek gerekir...
Aşağıdaki linkte de bir çok üründe indirim olduğu görülmekte...
Haklı olmasıArkadaşa da hak veriyorum ama hocam bazen bilerek yapılıyor düşüncesindeyim.Dün indirimle vestel venüs z40 satışa çıktı sözde indirimli 3499 lira yazmışlar.Sonra baktım 15 dk içinde fiyat düşmüş 2499 a. Bilmeyip alan olduysa suçu nedir?Malasef insanımızın çoğu indirim lafını görünce hemen sazan gibi atlıyor alıyor.
Ama gitti gidiyorum vestelden bu TV yi aldığı fiyat ile hb aldığı fiyat aynı olmayabilir göz önünde bulundurmak gerekirvalla sen indirim görüyorsan helal olsun sana hocam
misal bu ürün
hali hazırda
Bu Ürüne Özel Kampanya ve Fırsatlar
-50 tl bonus ile aynı fiyata alabiliyorum?Nerede dev indirim ?
Pardon siz haklısınız... Konu sahibi Arkadaş da haklı. Boşuna yanlışa yanlış dedim ben... Selametle.Lafın özü indirim var ama öyle dev indirimlik bir durum yok.Bu da arkadaşı haklı çıkartır.
orta da haklı haksız , yanlışı doğrusu yok hocam .Burada forumca diyoruz ki aldanmayın.Bugün 50 lira ucuza alabiliyorsunuz ama bilin ki bu dev indirim değil.Pardon siz haklısınız... Konu sahibi Arkadaş da haklı. Boşuna yanlışa yanlış dedim ben... Selametle.