muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Stokta yoktu yazmadan 5dk önce ?? kullandın mı abi hiç yada sen Domestos abi
Stokta yoktu yazmadan 5dk önce ?? kullandın mı abi hiç yada sen Domestos abi
4-5 yıldır kullanıyorum ve tavsiye ederim. Kalıcılık konusu biraz karışık, kendi kullandığı parfüme insanın burnu alışıyor ve duymuyor, ama bir ortama girilince oradakiler parfümü fark ediyorlar.Stokta yoktu yazmadan 5dk önce ?? kullandın mı abi hiç yada sen Domestos abi
Abi gratiste stok yok diyor ürünü incele diyorum sepete ekle butonu çıkıyor basıyorum ekliyor. Ne iş bizimi koparıyor gratisBen bir kez kullanmıştım kardeşim , kokusu kalıcı olmadığı için bir daha almadım , 2-3 saat felan gidiyor kokusu
bunun birde deodorantlı seti var onu alacağım muhtemelen. Deodorant okulda dolapta durur parfümde evde. Kalıcılığı giderse deodorant sıkarız ?4-5 yıldır kullanıyorum ve tavsiye ederim. Kalıcılık konusu biraz karışık, kendi kullandığı parfüme insanın burnu alışıyor ve duymuyor, ama bir ortama girilince oradakiler parfümü fark ediyorlar.
Gratis yok mu yakınında , a101 , Bim gibi çoğalıyor Gratis artık bu arada bende sitede sorun yok alınabiliyor parfüm , stok yok felan demediAbi gratiste stok yok diyor ürünü incele diyorum sepete ekle butonu çıkıyor basıyorum ekliyor. Ne iş bizimi koparıyor gratis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunun birde deodorantlı seti var onu alacağım muhtemelen. Deodorant okulda dolapta durur parfümde evde. Kalıcılığı giderse deodorant sıkarız ?
Abi gratiste ne işim var benim ?? başka bir yerde bulamazsam arkadaşlardan birine aldıracam artıkGratis yok mu yakınında , a101 , Bim gibi çoğalıyor Gratis artık bu arada bende sitede sorun yok alınabiliyor parfüm , stok yok felan demedi
Ne var ya benim Gratis kartım bile var , indirim alıyorum hep sen boşver Caldion u felan bunu al dene biAbi gratiste ne işim var benim ?? başka bir yerde bulamazsam arkadaşlardan birine aldıracam artık
Kokusu nasıl bu Axe'nin hafif mi? Hafif bir şeyse ben de alabilirim. ?Ne var ya benim Gratis kartım bile var , indirim alıyorum hep sen boşver Caldion u felan bunu al dene bi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Axe'ın çikolata gibi kokusu var ve ben çok seviyorum... Son dönemde Caldion, Axe, Jagler, Adidas kullanan birisi olarak hepsini tavsiye ederim.Kokusu nasıl bu Axe'nin hafif mi? Hafif bir şeyse ben de alabilirim. ?
Abi kokusunu bilmediğim 3-4 farklı parfüm aldım hiç biri hoşuma gitmedi. Caldion bildiğim ve çok sevdiğim bir parfüm. Eğer mağazaya gidersem axe denerimNe var ya benim Gratis kartım bile var , indirim alıyorum hep sen boşver Caldion u felan bunu al dene bi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öyle ağır bir kokusu yok orta ayar denilebilir ?Kokusu nasıl bu Axe'nin hafif mi? Hafif bir şeyse ben de alabilirim. ?
benim şuan kullandığım parfüm.kız arkadaşım hediye etmişti
Abilerim konu internetten orijinal ürün almak olduğu için sizlere birşey sormak istiyorum. Üstte gördüğünüz erkek parfümünü intertette orijinal olarak nerden temin edebilirim?