B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
bende aldığım ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarım diye sormuştumBu senin benim elimde olan bir şey değil... Orijinal ürünün fotoğrafını koyar yine satar. Ürünü alırsın, orijinal değilse iade edersin tek kesin yöntem bu bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
n11 de bende sıkıntı yaşamadım.ama oradaki indirimlerde hikaye.alacağım ürünün en ucuzu hangisi diye araştırdığımda bilindik siteler içersinde genelde gittigidiyor oluyorşuan n11 den alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. geçen gün çocuğa scooter aldım mavi renk seçmiştim ertesi gün mağaza aradı elimzde mavi kalmamış isterseniz kırmızı gönderelim yada iptal edelim diye. en azından 1, 5 ay boyunca oyalamıyorlar. arada sırada indirim kuponu da veriyor. hepsiburada dan okadar alışverişte hiç indirim falan görmedim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
üretici firma nın kendi siteleri genelde taksit sınırlaması oluyor.ve her zamanda indirim olmuyorAlacağınız ürüne bağlı Google'da araştırma yapabilirsiniz.
Kıyafet gibi konularda, üretici firmanın kendi sitesi varsa oradan almak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
mesela şuan alaağım kıyafetin etiketlerini kendi mağazasından resimlerini çekip karşılaştırma yapmayı düşünüyorum