B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
hd uydu alıcısı almak istiyorum.tv de renklerde dğişim olurmu diye merak edıyorum.aklımda next 2000 minix var ama biraz pahalı gibi
Linx uydu alıcısını tavsiye edebilirim. Linux tabanlı. Daha öncelerde kullandığım bir uydu alıcısı idi ve çokta memnundumhd uydu alıcısı almak istiyorum.tv de renklerde dğişim olurmu diye merak edıyorum.aklımda next 2000 minix var ama biraz pahalı gibi
uydu alıcıları hakkında pek bilgim yok.önceden normal uydu alıcısı olarak uzun süre hep next c2000 cı plus kullandım.nerdeyse 15 senedir hala sapasağlam.hiçbiir sorunu yok.ama biraz büyük tabi.sonra dreambox cihazlarını almayı düşünüyordum.ccam ile izlenebılen kanallar varmış.onu merak ettim.linux tabanlı cihazları hıç duymadım.yani diğerlerınden farkı nedirLinx uydu alıcısını tavsiye edebilirim. Linux tabanlı. Daha öncelerde kullandığım bir uydu alıcısı idi ve çokta memnundum
bende bunu düşünuyordum.ikisi arasında 15 tl fark varnext alacaksan machine serisini tavsiye ederim miniside var.ama pahalıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
uydu alıcıları hakkında pek bilgim yok.önceden normal uydu alıcısı olarak uzun süre hep next c2000 cı plus kullandım.nerdeyse 15 senedir hala sapasağlam.hiçbiir sorunu yok.ama biraz büyük tabi.sonra dreambox cihazlarını almayı düşünüyordum.ccam ile izlenebılen kanallar varmış.onu merak ettim.linux tabanlı cihazları hıç duymadım.yani diğerlerınden farkı nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dreambox cihazını da ozmanlar adını duymuştum.birçok kişi öneriyordu.şifrelerı cihazları çözüyorduDreambox hakkında bilginiz varsa bahsettiğim cihazda aynı görevi sağlıyo. Genelde linux tabanlı cihazlar CCAm server yukletebiliyosunuz. Butun platformları izleyebılıyosunuz.
Bahsettiğim cihazdan öncede dreambox8000 hd kullanmıştım.
Dreambox şifreli kanalları çözüyor. Fakat çift çanak ve bi kaç işlem gerekiyor onun için.dreambox cihazını da ozmanlar adını duymuştum.birçok kişi öneriyordu.şifrelerı cihazları çözüyordu
marka olarak öneriniz nedir ?sanırım next in linux tabanlı dediğiniz cihaz yok.googleden baktım fiyatları bayağa pahalı cihazlar
Dreambox DM 920 Ultra HD 4K Linux Uydu Alıcı 2995 tl
Benimki hala duruyor. Bende yıllar önce almıştım. Jvc yi alınca rafa kaldırdım. Duruyor öyledediğiniz linx cihazı yıllar önce kullandım çok eski makine piyasada yoktur bile artık.