mi 9 t her acidan bosuna kimse yorulmasin.
2015 te aldığım oneplus 3 telefonumu hala ve zevkle kullanıyorum.
O yılda, 6gb ram 64 gb rom var olan yegane telefonlardandı, hala bu rakamlara ulaşamayan marka modeller çok. Ekranı da amoled. Yazılım 4 te başladı, 9 da bitti. Şimdi illegal geliştirici romları ile 10 a geçeceğim.
Bu bozulsun, o gün bu markanın son modelini kovalayacağım =D
ooo eşekten inip ata binmek ha?! bence alınır, hayırlı olsun ?s.a arkadaşlar lg g3 telefon kullanıyorum yeni telefon almayı düşünüyorum 1600 / 2000 tl arasında bu modeli düşünüyorum ne dersiniz
XIAOMI REDMI NOTE 8 64 GB AKILLI TELEFON
Xiaomi'nin güncelleme politikası ile satış felsefesini, garanti hizmetinin standartın çok altında olduğunu araştırıp son kararı öyle ver derim...s.a arkadaşlar lg g3 telefon kullanıyorum yeni telefon almayı düşünüyorum 1600 / 2000 tl arasında bu modeli düşünüyorum ne dersiniz
XIAOMI REDMI NOTE 8 64 GB AKILLI TELEFON
ooo eşekten inip ata binmek ha?! bence alınır, hayırlı olsun ?
artık lg g3 miadını doldurdu arada açılıp kapanıyor batarya çabuk bitiyor
note 8 64 gb telefon nasıldır bilginiz varmı
orjinal mi serisi her zaman redmiden öndedir aklınızda bulunsun.Xiaomi kullanan birisiyim xiaomi tefonlara aşinayım uygun fiyatta alinacak tek telefonu saf android olursa A3 biraz da iyi bise istenirse Mi9 lite tavsiyem olur
Xiaomi kullanan birisiyim xiaomi tefonlara aşinayım uygun fiyatta alinacak tek telefonu saf android olursa A3 biraz da iyi bise istenirse Mi9 lite tavsiyem olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
orjinal mi serisi her zaman redmiden öndedir aklınızda bulunsun.
Aldanırsiniz teknik degerlerin karmasasina aldanmayın mesela inleceyin mi 9 liten sarjida kamerasida kasasida ekranida note 8 prodan iyidir fiyatlari cok yakin 64 mp kamera 48 birisi 4500 biri si 4000 birisi rakamlarin buyuklugune aldanmayin bi söyleyimde günah benden gitsin.Eskiden öyledi şu anda bazı redmi modelleri mi'lerden daha iyi. Modele göre değişiyor .