Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,929
- 40
Daha önce değiştirdiğim conta sert plastikti. Ama bu sefer içten geliyor yaniContayı değiştirsen,lastik conta mı yoksa klingirik (öyle derler,sert bir madde) conta mı? ,lastik ise klingirik ile değiştir.

Daha önce değiştirdiğim conta sert plastikti. Ama bu sefer içten geliyor yaniContayı değiştirsen,lastik conta mı yoksa klingirik (öyle derler,sert bir madde) conta mı? ,lastik ise klingirik ile değiştir.
Plastikler zamanla daha çabuk bozulurlar ,ondan yazdım klingirik conta ile değiştir diye ,tabii kombi önerileri de gelir mutlaka ,ama istersen kendin araştır ,DD olabilir mesela .Daha önce değiştirdiğim conta sert plastikti. Ama bu sefer içten geliyor yaniistanbul, 'un paylaştığı videodaki gibi bizim sorun büyük ihtimalle. Bu kombi ile daha fazla uğraşmak istemiyorum. Amacım değiştirmek ama nasıl bir şey alsam onu bilmiyorum.
Aman emmi, DD deme banaPlastikler zamanla daha çabuk bozulurlar ,ondan yazdım klingirik conta ile değiştir diye ,tabii kombi önerileri de gelir mutlaka ,ama istersen kendin araştır ,DD olabilir mesela .
Bursagaz ile görüştüm, maalesef her halükarda yeni proje isteniyor.Bağlı olduğunuz doğalgaz dağıtım firmasında bilgi edinmeniz .
Bazı konularda bir firmanın dediği diğer firmada uymuyor .
Kireç ve tortuların çözülmesi için
Yeni veya 2 el kombi bağlatmadan önce yüksek derecede kombiyi çalıştıp devir daim yaptırıp sonra boşaltılması .
İşten anlıyorsanız kendiniz temizle yapmanız .
İlaçsız tesisat , petekleri vs . Basınç düşürücü kullanmanız .
Boşa çıkacak kombinin
Bağlantıya uygun hale getirip tesisat ve petek temizleme kullanma imkanı .
Bursagaz ile görüştüm, maalesef her halükarda yeni proje isteniyor.
Bursa ?Türkiyenin ili hangisi .
Bursa ?
Zaten kombi değişiminden vazgeçtim. Ev sahibi kiraya %35 zam istedi, muhtemelen taşınma durumu olacak. Yeni kombi takılırsa ücretini ben ödeyip kiradan düşecektim. Fakat istenen kira zammı sonrası hiç kombi değiştirme işine girmek istemiyorum.
Doğru söylüyorsunuz, eve girmeden önce kombi ve tesisata baktırıp gerekli önlemleri almak gerekli. Daireye yerleştikten sonra daha zor oluyor. Şu an oturduğumuz ev de yalıtımlı fakat sonradan mantolama yapılmış. Esasen inşaat halindeyken içten yalıtım olmalı.Kiralık yeni ev tutacaksanız .
Su basınç düşürücü , kaçak akım rölesi , yatılımlı , vs gibi daire bakmanız .
Sevgiliistanbul, Emko Diamond 24 kW tam yoğuşmalı kombi takalım diyorlar. Bu marka ve cihaz hakkında hiçbir bilgim yok. Bir yorumunuz olur mu ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aşağıdaki gibi masraf çıkardılar. Kombi ücreti Emko 6.500, Bosch 7.500; geri kalan proje tadilat ve montaj ücreti.Bu kombi markasını hakkında hiç bir bilğim yok .