slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bu kısmı düzeltmek isterim. Evet altyapı Ttelekom ancak bölgede hizmet veren arkadaşlar (Genelleme yapamıyorum, aksi de birçok yorum mevcut.) gerçekten özverili çalışıyor.Bi arkadaşıma önerdim Gibirnet'i aylardır kullanıyor gayet de mutlu. Başka bir arkadaşıma başka bir zaman diliminde Turknet önermiştim. Hatta önerdiğim arkadaşlarım sayesinde 15 ay ücretsiz kullanım sağladım. Ama o arkadaşım sizinle yaşadığını sorunun aynısını yaşadı. Malesef bu Tüm İSS'lerde başınıza gelebilecek bir durum. Bizzat Eniştemin binasında boş port olmasına rağmen Turknet interneti bağlamadı. Günlerce süründürdü. Netspeed 2 gün içinde internet verdi. Hani boş port yoktu? Bu sorunlar altyapının ve arıza personelinin başka firmaya bağlı olmasından kaynaklı. Yani 2 İSS arasnda fiyat farkı var ise hele ki 2 kat gibi. Kesinlikle ucuz olanı tercih ederim.
Aynı netspeed hız dalgalanması olduğunda, 35 mB bağlantı hızında 1 mB bağlantı alamıyorken "İstediğin kadar iptal et hemen işleme koyarız." diyen arkadaşlar. 2 yıllık abonelik sonunda hem de.
Bu arada benim yaşadığım problem port ya da sahadan kaynaklanan, abonelik geçişinden dolayı iki ISS' in bir türlü bir aboneliği! beceremediği bir durum değildi. Tamamen gıbırnetin merkezinden kaynaklanan mantıksız birşeydi.