T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Wifi çekimi iyi sıkıntı yok2,4 ghz - 5ghz wifi çekimi nasıl acaba km2 plus youtubeda gördüğüm testlerde oldukça iyiydi bu cihaza ait bir test bulamadım.
Wifi çekimi iyi sıkıntı yok2,4 ghz - 5ghz wifi çekimi nasıl acaba km2 plus youtubeda gördüğüm testlerde oldukça iyiydi bu cihaza ait bir test bulamadım.
üstad ben ağırlıklı olarak harici disk bağlayıp mx playerdan 4k yüksek kaliteli hevc film-dizi izleyip smarttube ile reklamsız youtube 4k içerikler seyrederim yani yasal abonelik alıp kullanmayı düşünmüyorumWifi çekimi iyi sıkıntı yok
Homatics Box R 4k 2/16 alın HDR Aç kapa gelecek.üstad ben ağırlıklı olarak harici disk bağlayıp mx playerdan 4k yüksek kaliteli hevc film-dizi izleyip smarttube ile reklamsız youtube 4k içerikler seyrederim yani yasal abonelik alıp kullanmayı düşünmüyorum
regalin 4k tvsini kullanıyorum tvde HDR desteği yok bu cihazda hdr kapatılamıyor diye bir mesaj gördüm görüntüye olumsuz bir etkisi olurmu
bu tarz bir kullanımda sıkıntı yaşarmıyım. teşekkürler
Benim için de sorun değil, bir soru dahaAynı cihazı kullanıyorum.dolby surround ve atmos ses içerikli dizi , filmlerde dediğiniz gibi kumanda ses ayarı olmuyor.ben bunu sorun etmedim .ses sisteminin veya TV nin kumandasindan sesi ayarlıyorum bu durumda.
Bir çare bulur da paylaşırsanız memnun olurum.selamlar saygılar.
Tamam fişi çekmeyelim ama yani en azından uydu cihazı gibi standby modu olmalıydı. Sürekli açık kalmasının mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Eğer elektrik sarfiyatı çok düşükse sorun değil.Box cihazlarda on /off butonu yok.ben aç kapa butonlu priz kullanıyorum.gece tek tuşta hepsi kapanmış oluyor.
Fakat forumda bir ara stand-by da cihazları bırakmanın cihaz ömrü için daha sağlıklı olduğu söylenmişti.ozelikle elektronik cihazlardaki aç kapa yapmanın ,kondansatör gibi komponentlerin ardışık ısınıp soğuması ile etken arıza sebebi olduğu söylenmişti.
Tabi biz önce elektrik tasarrufu düşündüğümüzden pek kafamıza yatmıyor bu
Tv kapanıyor amaCihaz kumandasindan sol üst köşedeki buton stand-by zaten.on panelde LED maviden kırmızıya dönüyor.
Yani hrm tv hem cihaz kapanıyor sorun buTv kapanıyor ama
Box ayarlarında öyle bir şey gördüm ama detayına bakmadım, en başta dediğim gibi acemiyim bu box işinde. Zaten canımı sıkan tek şey buyduCihazda cec ozelligini kapatırsanız iki cihaz ayrı ayrı çalışır diye biliyorum.yani box açıldığında veya kapatıldığında ayrı ayrı kumandaları ile çalışacak TV uyanmayacak
Ben denemedim oluyor mu?