Gx6605s firmware editor - Gx6605s yazılım editleme programı - Türkçe

forumda konu açtım next kank /2023 dönüşüm diye bir gözatabilirsin videosu var ama izlemek lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

next için yazdım ve flaş değişimi yapılmadan yüklemiş arkadaş hayret doğrusu
Next olur svn onlar svn ankartlar birbirine dönüşür yeterki Gx6605s olsun

Next 2023 de Gx6605s işlemci yazılımı indir hxd ile aç arama kısmına metin atama de ordan 6605 yaz yazılım içinde o rakamı buldugu da Türk uyduları da birbirine dönüş yapabilirsin flash değiştirmeden

Next 2023 de Gx6605s işlemci yazılımı indir hxd ile aç arama kısmına metin atama de ordan 6605 yaz yazılım içinde o rakamı buldugu da Türk uyduları da birbirine dönüş yapabilirsin flash değiştirmeden
bu anlattığınızı resimli bir anlatım yapabilirmisiniz, zamanınız olduğunda
yani yazılımın içinde 6605 görünce dönüşüm uyar illegal sn falan vermezmi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
böylemi

kabus.png

bu anlattığınızı resimli bir anlatım yapabilirmisiniz, zamanınız olduğunda
yani yazılımın içinde 6605 görünce dönüşüm uyar illegal sn falan vermezmi ?
Resimli anlatıma gerek yok ki,tak "usb to rs232" cihazı pcye,bağla kabloyu uyduya,çalıştır programı yüklesin cihaza :ok
Evet :ok

Bu dosyaları boşuna vermiş gibi olmayayım gençler :ok

Bu dosyaları boşuna vermiş gibi olmayayım gençler :ok
Zamanında Next 8000'lerin yazılımlarını az kurcalamadık. Değişen Biss keyleri mutlaka yazılımın içerisine eklemek gerekirdi.

Zamanında Next 8000'lerin yazılımlarını az kurcalamadık. Değişen Biss keyleri mutlaka yazılımın içerisine eklemek gerekirdi.
Bu gün alış veriş yaparken eski bir arkadaşa anlattım ,bana "biz seni kurutemizlemeci biliyorduk" dedi :) ,konu uydulardan açıldı da ,ben de eskilerden bahsettim birazcık :ok

arkadaslar bu önpalen islemi nasil oluyor

Şöyle bir sıkıntım var arkadaşlar. Next JetStream uydu alıcısı elimde mevcut. 6605H1 işlemcili. Cihaz yeni olduğu için birçok yerde Türkçeleştirme sıkıntısı var. Tema dosyası içerisinde Türkçe dil dosyasını kontrol ettim. Eksiksiz Türkçeleştirilmiş fakat cihazda Türkçe dil seçiliyken, örneğin TP Arama'da TP Search yazıyor. Widget klasörünün içerisinde bulunan "wnd_tp_search_opt" XML dosyası içerisini açtığım zaman <string>Tp Search</string> görüyorum. Bu kısmı değiştirirsem Türkçeleşir mi?
İkinci sorum ise neden Language dosyası içerisindeki Türkçe dil dosyasından bu kısım Türkçeleşmemiş.

Gx6605s yazılım editleme programı

merhaba elinde yedek program olan arkadaşlar ricaetsem tekrar paylaşırmısınız link çalışmıyor.
Saygılar.

Geri
Üst Alt