serkan_0057
Süper Üye
- 14 Ağu 2020
- 108
- 43
ramo birazda buraya el atalım
Tmm ?ramo birazda buraya el atalım
Oooo,serkan ,hoşgeldin ,seni aramızda görmek süper ,ramo ,sen ve benalladdin abi hasretine dayanamadım bende geldim
flaş degişmeden yapılıyor dönüşüm bununla alakalı yeni bir video var youtub da gx6605s işlemcilidönüşüm için flash değişimi şart dönüşüm işi teraspy ustadan sorulur :
dönüşüm yazılımı verildi bu uydu alıcı içinNext kanky hd Powervu desteği yok. Thandberg destegi wifi takılı ise açıyor.
G6695s yazıyor driver.powervu lu yazilim yüklenirmi? Yardim
Elbette yapılır ,ama o zaman kısıtlı olacaktır dönüşümler sevgili kabus22flaş degişmeden yapılıyor dönüşüm bununla alakalı yeni bir video var youtub da gx6605s işlemcili
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dönüşüm yazılımı verildi bu uydu alıcı için
örnek verirmisiniz daha yeni video eklenmiş dönüşüm için next ler için gx6605s stalker dahi varmış mac adresi değişiyo deniyor, 150 tl lik uydu 300 tl özellik kazanıyor eger doğru iseElbette yapılır ,ama o zaman kısıtlı olacaktır dönüşümler sevgili kabus22
Flash değişmez ise ancak 4mb lik yazılımlar atılır ,çünkü pikolarda ve diğerlerinde genelde flash 4 mb,bu arada iptvde en iyi işlemci montagedir,diğerleri (6605 dahil) benim hoşuma gitmedi.örnek verirmisiniz daha yeni video eklenmiş dönüşüm için next ler için gx6605s stalker dahi varmış mac adresi değişiyo deniyor, 150 tl lik uydu 300 tl özellik kazanıyor eger doğru ise
botech 600 cihaza flash değiştirmeden bana mediatar 790 royal yazılımı atabilirmisin biz onu tam 1 yıl tüm flashları deneyerek en uygununu bulduk herşey burda yazarak kadar kolay olsaydı keşkeflaş degişmeden yapılıyor dönüşüm bununla alakalı yeni bir video var youtub da gx6605s işlemcili
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dönüşüm yazılımı verildi bu uydu alıcı için
video atarmısınörnek verirmisiniz daha yeni video eklenmiş dönüşüm için next ler için gx6605s stalker dahi varmış mac adresi değişiyo deniyor, 150 tl lik uydu 300 tl özellik kazanıyor eger doğru ise
forumda konu açtım next kank /2023 dönüşüm diye bir gözatabilirsin videosu var ama izlemek lazımvideo atarmısın
next için yazdım ve flaş değişimi yapılmadan yüklemiş arkadaş hayret doğrusubotech 600 cihaza flash değiştirmeden bana mediatar 790 royal yazılımı atabilirmisin biz onu tam 1 yıl tüm flashları deneyerek en uygununu bulduk herşey burda yazarak kadar kolay olsaydı keşke