Günaydın

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Cvp: Günaydın

Ado' Alıntı:
tarık uğur' Alıntı:
sağlam sağlam abi bu ara kafam rahat güzel güzel çalışıyorum :jeo:

Kaçak nerelerdesin? @TarıkUğur

Günaydın everybody :ok:
Günaydın abi buralardayım ara ara girip bakıyorum.Güzel konular tepelerde olduğundan kirletmiyorum forumu fazla :jeo:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tarık uğur' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Sokaklar ne alemde ?

Git gelli abi işte.Tam böyle hiçbirşeye bulaşmadan durayım diyorum.Sonra bi anlık sinirle yakıp yıkmaya devam herşeyi herkesi.Tanrı benim iyi biri olmamı istemiyor bence. :))

Sen mücadele etmek yerine Tanrı'yı sorumlu tutmayı tercih ediyorsun bence :))
Hayat kimseye kolay değil, Biliyorum sana bir tık daha zor lakin.. Sen de biliyorsun sebebini ;)

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
tarık uğur' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Sokaklar ne alemde ?

Git gelli abi işte.Tam böyle hiçbirşeye bulaşmadan durayım diyorum.Sonra bi anlık sinirle yakıp yıkmaya devam herşeyi herkesi.Tanrı benim iyi biri olmamı istemiyor bence. :))

z0LmXD.png

seytana uy bence. ha bir gunah, ha bin gunah. farketmiyor. saytanin dedigi gibi 1 milyon gunah ile efsane olalim :jeo:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Jeopol' Alıntı:
tarık uğur' Alıntı:

z0LmXD.png

seytana uy bence. ha bir gunah, ha bin gunah. farketmiyor. saytanin dedigi gibi 1 milyon gunah ile efsane olalim :jeo:

Siz yine de şeytana uymayın, Efsane olayım derken gazoz olmayın :jeo:

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33

Ado' Alıntı:
tarık uğur' Alıntı:

Hayat kimseye kolay değil, Biliyorum sana bir tık daha zor lakin.. Sen de biliyorsun sebebini ;)

Bu kadar bi adam test edilmez ama abi :jeo:

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33

Jeopol' Alıntı:
tarık uğur' Alıntı:

z0LmXD.png

Aman aman o kadar günah işlesem başıma neler gelmeye kalkar bu kadarı yeterli :jeo:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tarık uğur' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Bu kadar bi adam test edilmez ama abi :jeo:

Bir de şöyle düşün ''neden hep ben? vardır bunun da bir hikmeti'' :jeo:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tarık uğur' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Bir de şöyle düşün ''neden hep ben? vardır bunun da bir hikmeti'' :jeo:

neden hep ben abi o hikmeti bi söyle allah aşkına

[font=georgia, tahoma, verdana, arial]Hz. Peygamber sallallahu aleyhi vesellem, bir hadisi şerifte şöyle buyurmuştur: “Allahu Teala bir kulunu severse ona bela verir.” (Taberani)

[font=georgia, tahoma, verdana, arial]Bu hadis-i şerifin manası açıktır. Allahu Zülcelâl bir kulunu sevmek isteyince onu dener. Yani, onun sevgiye layık olup olmadığını ortaya çıkarmak için onu çeşitli bela ve musibetlerle imtihan eder. 

[font=georgia, tahoma, verdana, arial]Allahu Zülcelâl, kulunun samimiyetini ortaya çıkarmak için onu imtihan ettiği şeyler, bela olabileceği gibi nimet de olabilir.Bela imtihanı sabırla; nimet imtihanı ise şükürle kazanılır. 

[font=georgia, tahoma, verdana, arial]Bu zamanda, insanların büyük bir çoğunluğu bela ve musibete sabretmeye karşı zayıftırlar. Olabilir ki insan bir musibete belaya sabredemez. Onun için belasız ve musibetsiz bir sevgiyi Allahu Zülcelâl’in fazlından isteyelim. O'nun hazineleri çoktur. Kalben ve ruhen isteyen kuluna, mutlaka verir.

[font=georgia, tahoma, verdana, arial]İbni Mübarek'in şöyle dediği anlatılır: “Musibet önce birdir, ağlayıp sızlama sonunda iki olur. Şöyle ki birinci musibet başa gelen neyse odur. İkinci musibet ise sabretmeyip ağlama sızlama sonunda, o musibetin neticesi olarak verilecek olan mükâfatın elden gitmesidir. En büyük musibet de bu mükâfatın elden gitmesidir.”

[font=georgia, tahoma, verdana, arial]İslami forumdan alıntıdır :ok:

Geri
Üst Alt