S
spartacus07
Yeni Üye
- 11 Tem 2016
- 45
Sizin o gree şikayetleri diye gönderdiğiniz linkte sadece airfel şikayetleri yazıyo yanlız...belki airfel de üretim hatası olabilir...gree üretimi olan airfel
spartacus07' Alıntı:Sizin o gree şikayetleri diye gönderdiğiniz linkte sadece airfel şikayetleri yazıyo yanlız...belki airfel de üretim hatası olabilir...gree üretimi olan airfel
spartacus07' Alıntı:Ben gree yi falan övmüyorum,övmek için alıp kullanmam ya da teknik bilgi sahibi olmam gerek...ben gree midea haier diye klima markalarını 3 ay önceye kadar hiç duymayan biriydim
Benim anormal bulduğum bu çinli 3 büyüklerin bütün klimaların ana üreticisi olduğu halde Gree markasının aşırı derecede kötülenmesi ki haier in de bu kadar olmasada...hani bi kaç modeli olsa üretim hatası dersin ama hepsine çöp deniyor ilginç.
Neyse ben sonuç olarak gree lomo siparişini iptal ettim sizin yorumlarınıza sonra cesaret edemedim ama 3 aydır klima araştırmaktsn beynim dumura uğradı,bezdim...en sonunda tepem atıp bi bek ya da arçelik bayisine girip ilk gördüğüm klimayı almazsam iyidir...
spartacus07' Alıntı:Ben gree yi falan övmüyorum,övmek için alıp kullanmam ya da teknik bilgi sahibi olmam gerek...ben gree midea haier diye klima markalarını 3 ay önceye kadar hiç duymayan biriydim
Benim anormal bulduğum bu çinli 3 büyüklerin bütün klimaların ana üreticisi olduğu halde Gree markasının aşırı derecede kötülenmesi ki haier in de bu kadar olmasada...hani bi kaç modeli olsa üretim hatası dersin ama hepsine çöp deniyor ilginç.
Neyse ben sonuç olarak gree lomo siparişini iptal ettim sizin yorumlarınıza sonra cesaret edemedim ama 3 aydır klima araştırmaktsn beynim dumura uğradı,bezdim...en sonunda tepem atıp bi beko ya da arçelik bayisine girip ilk gördüğüm klimayı almazsam iyidir...
spartacus07' Alıntı:MideA misssion 12lik 3250 tl dedi dün bayiyi aradım...beni aşıyor yani ustalar,bana 2500 tl ye kadar hem soğutma hem ısıtma görevini iyi yapacak bir inverter klima tavsiye edermisiniz 12lik olacak yanlız
spartacus07' Alıntı:Estağfurullah 9köy üstad ama ben kimseyi övmedim övdüysem o cümlemi yaz bana...birol usta hakkında ne iyi ne kötü yorum yapamam...
Sadece forumda her sorduğumuzda yardımcı olmaya çalıştı,yol gösterdi...ben bi falsosunu görmedim hatta ondan York Sierra almak istedim montajda daha sorunsuz ve muhatap bulmak konusunda beni antalyada ki York bayii yönlendirmişti...
Yani adamın mal satmak para kazanmak gibi bi derdi olsa benden al tamam gönderiyorum ben derdi demi...
spartacus07' Alıntı:MideA misssion 12lik 3250 tl dedi dün bayiyi aradım...beni aşıyor yani ustalar,bana 2500 tl ye kadar hem soğutma hem ısıtma görevini iyi yapacak bir inverter klima tavsiye edermisiniz 12lik olacak yanlız
Iceman' Alıntı:spartacus07' Alıntı:MideA misssion 12lik 3250 tl dedi dün bayiyi aradım...beni aşıyor yani ustalar,bana 2500 tl ye kadar hem soğutma hem ısıtma görevini iyi yapacak bir inverter klima tavsiye edermisiniz 12lik olacak yanlız
18'lik için bana 3600 TL fiyat vermişlerdi.