Orası bjk nin ,burası da benimGudubet konuya yazsaydın abi????
3.cüyüz ama naberrrrrEmmi göz göz göztepe şampiyon bu sene demek isterdim
Küme düşmeyin yeter Emmi size biraz daha iyi olmalı göz göz performansları kötü bu sene sanki
Herşeyi göze mi aldılar ney ,1.ci lige hazırlık herhalde yapılanlar ,rezalet.Kerim'in 82'de sakatlanmasıyla Göztepe son bölümleri 9 kişi ile oynadı. Bu esnada en az 6-7 yüzde yüz golü kurtarmasa İrfan Can, Göztepe sahadan çok farklı mağlup ayrılabilirdi.
El Maestro'nun maçın bitmesine 18 dakika kala 5 oyuncu değişikliği hakkını kullanması maça damgasını vurdu. Erken değişiklikler Kerim'in sakatlanması sonucu takımın maçı 9 kişi tamamlamasıyla sonuçlandı.
Muzaffer Ayhan Kara
Maalesef haklıymışımLahavleeee ,2 ileri 1 geri ,yoksa 1 ileri 2 geri miydi
Herşeyi göze mi aldılar ney ,1.ci lige hazırlık herhalde yapılanlar ,rezalet.
Aynı mahallenin çocuklarıyız ,normalde benim de KSK'li olmam gerekir(miş),fakat ben tam tersi Güzelyalı'dan GÖZGÖZ taraftarı oldum ,ama tüm İzmir takımlarını severim, genç iken maçlarına da giderdim tabii GözGöz maçları başkaizmirliyim karşıyaka -altay- altınordu-menemen spor hepsini severim fakat oldum olası göztepeyi hiç sevmem
Göze geldiniz Emmi nazarMaalesef haklıymışım
Ne nazarı,tembellik.Yan gelip yatarsan,pat diye düşersinGöze geldiniz Emmi nazar
1-2 Sene sonra yine çıkarsnız Emmi bütçesi küçük takımlar tutunamıyor süper lig deNe nazarı,tembellik.Yan gelip yatarsan,pat diye düşersin
1-2 miiii1-2 Sene sonra yine çıkarsnız Emmi bütçesi küçük takımlar tutunamıyor süper lig de