fiyat güzel yoksa bildiğimiz amlogic s905x4 işteİnceleme için Satın aldım bakalım bi kumandası rengi dışında bir esprisi yok ama.
fiyat güzel yoksa bildiğimiz amlogic s905x4 işteİnceleme için Satın aldım bakalım bi kumandası rengi dışında bir esprisi yok ama.
Valla sırf inceleme için aldım Homatics Box R 4k Plus var ikisi aynı cihaz.fiyat güzel yoksa bildiğimiz amlogic s905x4 işte
Bekle acele etme Can abi S905X5M geliyorbir kaç güne buna sipariş geçeceğim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Soc 928+GPU G-57 8/128GB
sanırım çok yeni çıktı fırından,satıcıları bile farklı fiyatlandırmalar yapıyor(Ali deki)
X5 harici senin sevdiğin cins bir Box çıkacak 2025 başları yada ortası Can abi905X devri bitti gari
uyanık Çin li "Lisans" ayağına bir iki rötuş çekip modası geçmiş Box ları kakalamaya bakıyor
928/G57 en azından çok daha yeni ve güçlü! tam 7 ay oldu kullanıyorum ve ciddi memnunum
aynı anda 2 box kullandığım için 2 ayrı panelde diğeri olan X96 Max+Ultra da artık arada saçmalamaya başlıyor
şutla beni diyor
15güne gelir yenisi hayırlısıyla
Bu Süpriz 128GB olacak depolaması Can abi netleşirse paylaşım yaparım.2025 ortası ne demek kardeşim,o kadar beklenirmi
Benim de Ram ile işim yok öncelik işlemciHocam benim depolama ile de işim yoktur yani 32 bile olsa OK dir
ancak RAM olarak 8Gb seçince haliyle depolama da artıyor 64/128 gibi
yani benim için RAM 8Gb önemlidir!
DDR4 de olursa çok daha iyi ama bildiğim kadarıyla 8Gb de DDR3 varmıydı??
siparişi beklemeye aldım şimdilik şu nakliye işini biraz izleyeyim,yakında ücretsiz
nakliye çıkar ama bu sefer de herifler mal bedeline ilave ederler biraz Çin li bu yaw
Fire stick in işlemcisi mi buAldığımız ve gelen bilgilere göre Amlogic S905X5 işlemcili çıkması beklenen yeni Google TV Streamer cihazı MediaTek MT8696 işlemci ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.
Evet dikkatli birisin, fire tv stick max'te kullanılan işlemciFire stick in işlemcisi mi bu
X5 i bu gidişle piyasaya suremeyecekler
Evet dikkatli birisin, fire tv stick max'te kullanılan işlemci