Geceye Bir Şarkı Bırak

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Francis LAI / O vefasız Sevgiler

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Francis LAI / Sensiz bir gün daha

Son düzenleme:
Klipte oynayan, Denizli'nin meşhur kebap ustası "Pala Halil" lakaplı Halil Usta'm... Yakın zamanda rahmeti oldu, mekanı cennet olsun inşallah. Böyle güzel parça ile bu güzel insanı anmak istedim. Rabbim tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin. Amin

Edit; gündüze şarkı bırak konusuna paylaşacaktım küçük teknik hata olmuş affola... Ya da benim gecem gündüzüm karıştı... :cigara

Son düzenleme:

Sırf şu şarkıları dinlemek için çok yakında tofaş alacağım.

O dönemde, hiç bir şekilde sevemediğim kişilerden olmuştur Sinan Özen... Belki, diyerek açtım klibi ama ı'ıhh geçen yıllar duygularımı değiştirememiş... :alsana

O dönemde, hiç bir şekilde sevemediğim kişilerden olmuştur Sinan Özen... Belki, diyerek açtım klibi ama ı'ıhh geçen yıllar duygularımı değiştirememiş... :alsana
Şahinde bi dinleyelim derim bak abi ?

Türk insanı ve Tofaşlar arasında açıklanamayan bir bağ var. Böyle birbirini çekiyor gibi :haha1 Adam günlük BMW'ye Mercedes'e biniyor hobi olarak gidip temiz Şahin alıyor ilginç.

Türk insanı ve Tofaşlar arasında açıklanamayan bir bağ var. Böyle birbirini çekiyor gibi :haha1 Adam günlük BMW'ye Mercedes'e biniyor hobi olarak gidip temiz Şahin alıyor ilginç.
?????????? Kısmetse bikaç aya bu dediğini yapıyorum ????? pandemi olmasa çoktan yapmıştım??

?????????? Kısmetse bikaç aya bu dediğini yapıyorum ????? pandemi olmasa çoktan yapmıştım??
İtiraf var ,itiraf :)
Demek bmw yanına, birde sırf bu müzikleri dinleyebilmek için şahin alacaksın ,wowww :saskin

Geri
Üst Alt