Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Benim tarz biraz farklı ama yinede bir şarkı da ben bırakayım. Favori şarkılarımdan biridir bu.
Şahinin yanına bmw düşünmüştüm ama ?????????İtiraf var ,itiraf
Demek bmw yanına, birde sırf bu müzikleri dinleyebilmek için şahin alacaksın ,wowww
Sene 2001, Ankara 'da askeri gazinoda kendi yaşıtlarım ve babamın rütbeli/rütbesiz arkadaşları ile hesabına bilardo oynuyorum.
Tüplü tv, Kral Tv açık, bu klip dönüyor...
Süper, 2 yıl çaldım bateri ,taaaa gençliğime gittim şimdi ?Film
???
Her parmakta bi enstrüman vallahi abi ?Süper, 2 yıl çaldım bateri ,taaaa gençliğime gittim şimdi ?
Sevgili tarık,bateri ile başladım zaten ,sol omuzda sıkıntı çıkınca 2 yıldan sonra bas gitara geçtim ki bas sesine bayılırım (helen vardır sıkıntı) ,sonra orkestrada problem çıktı , çünkü bas gitar benim değildi ,kiralıyordum ...Her parmakta bi enstrüman vallahi abi ?
Geçmiş ola abi? diğer konuya bekliyorum o zamanSevgili tarık,bateri ile başladım zaten ,sol omuzda sıkıntı çıkınca 2 yıldan sonra bas gitara geçtim ki bas sesine bayılırım (helen vardır sıkıntı) ,sonra orkestrada problem çıktı , çünkü bas gitar benim değildi ,kiralıyordum ...
Neyse belki detaylı sonra anlatırım ,konuyu dağıtmayayım
Tabii,ama önce arkadaşlardan izin almalıyım ,çünkü her şeyi yazma demişlerdi bana ,en azından olayın diğer kahramanından izin almalıyımGeçmiş ola abi? diğer konuya bekliyorum o zaman
Kafa ütüler bende normalde ama uyum çok iyi ????? Sanırım bateriyle aramız yok?Çocukluğumdan beri müziğin en ilgi çekici enstrümanı bateri ve dolayısıyla bateristler olmuştur.
Konserlerde, düğünlerde (varsa) ilk dikkat ettiğim bölüm bateri bölümü ve baterist olur... Tamamen yetenek, tamamen emek üzerine kurulu olması herhalde bu ilgimin kaynağı...
Annem (rahmetli) ,bir gün tencerenin kapağını arıyordu ,ablam geldi ve "alo ,anne kapağı sordu" dedi ,kapak ta bakır haa,tabii vura vura yamulmuştu kapak ,rahmetli dayıma vermiş de düzelttirmişti dayım kapağıÇocukluğumdan beri müziğin en ilgi çekici enstrümanı bateri ve dolayısıyla bateristler olmuştur.
Konserlerde, düğünlerde (varsa) ilk dikkat ettiğim bölüm bateri bölümü ve baterist olur... Tamamen yetenek, tamamen emek üzerine kurulu olması herhalde bu ilgimin kaynağı...
Ritmik olursa ütüleme yapmaz,hatta çeker insanı ,ama pata-küte çalınırsa of ki ne ofKafa ütüler bende normalde ama uyum çok iyi ????? Sanırım bateriyle aramız yok?
Aslında çok çalgılı her gurubun da omurgası oluyor baterist, genelde ritmi baterist tutar herkes ona uyar. Hatta bazı canlı konserlerde, performanslarda şarkının akışı bozulursa diğerlerinin sitem edermiş gibi bateriste baktığını görebilirsiniz. Böyle olmak zorunda değil ama galiba en kolayı bu şekilde bateriste uymak.Kafa ütüler bende normalde ama uyum çok iyi ????? Sanırım bateriyle aramız yok?