Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok sevgili Umut,inan taş gibi çalışıyor,bir tek Türksattan Astra geçişinde bazen reset atıyor(bu konuyu DH de anlatmıştım,o zaman sevgili Ado,konunun fabrika veya servisler tarafından çözüldüğünü sandığını da yazmıştı,ama maalesef reset atmaya devam )Sıkıntı mı,hayır...bizim için iyi oldu bu tvyi almak,özellikle maç izlerken hanım da dizisini izliyor,tek sıkıntı örgü öremiyor çift ekran gözlüğüyle )))
Yok sevgili Umut,inan taş gibi çalışıyor,bir tek Türksattan Astra geçişinde bazen reset atıyor(bu konuyu DH de anlatmıştım,o zaman sevgili Ado,konunun fabrika veya servisler tarafından çözüldüğünü sandığını da yazmıştı,ama maalesef reset atmaya devam )Sıkıntı mı,hayır...bizim için iyi oldu bu tvyi almak,özellikle maç izlerken hanım da dizisini izliyor,tek sıkıntı örgü öremiyor çift ekran gözlüğüyle )))
Hepinize selam gençler,ayrıca genç kalanlar...
Hatta iyi geceler demeliyim,tabii gece vardiyasında olup,okuyanlara,diğerleri mutlaka uyuyorlardır ...
Ben Alattin,nam-ı diğer teraspy,DH'den,eskiler mutlaka hatırlarlar,eh ,yeniler de eskilerden öğrensinler
Yok,tv ile uğraşmıyorum artık,şimdilede navigasyona taktım,ilgi alanım navi(2009'dan beridir yani) ;)
Eeee,yaş ilerledi,birde direksiyon fobisi olunca,mecbuuurrrrr .
Neyse şimdilik bu kadarcık olsun,artık forumlara takılmasam da pat diye üye oldum işte,çok fazla bir şey beklemeyin benden,sadece geçerken uğradım.
Vay vay vay ve yine vay Alaattin azizim hoşgeldiniz
Teraspy kullanıcı adını gördüm forumda tesadüfen, Kendi kendime dedim ki ''Yazıklar olsun, adamın kullanıcı adını çalmışlar'' ve hemen girip mesajları kontrol etme gereği duydum, baktım gerçekten sizmişsiniz
Vay vay vay ve yine vay Alaattin azizim hoşgeldiniz
Teraspy kullanıcı adını gördüm forumda tesadüfen, Kendi kendime dedim ki ''Yazıklar olsun, adamın kullanıcı adını çalmışlar'' ve hemen girip mesajları kontrol etme gereği duydum, baktım gerçekten sizmişsiniz