Parça var parça var işte.bosch çamaşır makinasının su tahliye pompası bozulmuştu servis çok para istemişti izmir çankayadan muadilini aldım makina pert olana kadar yıllarca çalıştı.yani muadilleride iş görür aynı kalite olmasına gerek yok.
Firma servisini denetlemiyorsa bu dediğiniz yaşanır.Tabi bu durum çoğu zaman servislerin orijinal adı altında aynı ürüne fahiş fiyat verdikleri gerçeğini değiştirmez.
Dediğiniz doğru ama gerçekten böyle olmuyor maalesef ülkemizde. Ben şuana kadar kullandığım cihazlar içersinde ki buna araba da dahil. Servisten servise garanti kapsaminda olmayan onarım ve parçalar için farklı fiyatlar aldım. Ki aynı şehir içerisinde servisler de bile.Firma servisini denetlemiyorsa bu dediğiniz yaşanır.
Parçaların liste fiyatı bellidir, servisin alacağı komisyon da bellidir.
Denetimli yerde böyle olur benim bildiğim.
Denetim ülkemizdeki en büyük eksiklik işte.Dediğiniz doğru ama gerçekten böyle olmuyor maalesef ülkemizde. Ben şuana kadar kullandığım cihazlar içersinde ki buna araba da dahil. Servisten servise garanti kapsaminda olmayan onarım ve parçalar için farklı fiyatlar aldım. Ki aynı şehir içerisinde servisler de bile.
Tek fiyat gördüğüm firma general Mobile idi. Ki onlarin sitesinde dahi onarım fiyatları yazılı. Arızayı bilince kaç para vereceğinizi önceden biliyorsunuz. Tek fiyat olsa firmalar bunu çok rahat yaparlar eminim. Hemde bana göre bu müşteri memnuniyetidir.
Huawei'de aynısını yapıyordu.Aklıma gelmişken telefonunu şuan kullanmıyor olsam da sevdiğim bir servis hizmeti olduğundan dolayı reklamını yapayim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İşte burada işçilik de dahil güzel tarafı orası. Farkli şehirlerde ekran, batarya, yan tuş değisimi yaptırdım sitede ne yazıyorsa hep onu talep ettilerHuawei'de aynısını yapıyordu.
Sitesine girdiğinizde tüm parça fiyatları çıkıyor karşınıza.
Sadece bir uyarı yapıyorlar, işçilik ve döviz kuru fiyat değişimine yol açabilir gibisinden.
Zamanında bulaşacaktım satıcı tavsiye etmeyince almamıştım.İşte burada işçilik de dahil güzel tarafı orası. Farkli şehirlerde ekran, batarya, yan tuş değisimi yaptırdım sitede ne yazıyorsa hep onu talep ettiler
Abi artık kendi aramızda konuşmayı bıraktık, yüce Devletimize konuyu aktarıyoruz ancak ne kadar karşılık bulur bilemiyorum.İşin "denetimsizlik" olduğunu sevgili Adem Helvacı ile konuştuk geçen gün.
Kim kime ,dum duma
İnşallahAbi artık kendi aramızda konuşmayı bıraktık, yüce Devletimize konuyu aktarıyoruz ancak ne kadar karşılık bulur bilemiyorum.