Galatasaray - Porto

F Çevrimdışı

freedom1259

Yeni Üye
29 May 2018
44
40
Benim tahminim 2-2 beyler. Önce porto 2-0 öne geçer. Sonra 2. Yarının başında ve sonunda atar 1 puanı alırız diye düşünüyorum.

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,492
Umut Barış Umut Barış, AndroidTvBoxTurkiye The_SreT,
Hotbird de şifresiz veren varmıdır.yoksa malum kanallardan çözüm mü buluruz.ben anlamıyorum bu işlerden. bi el atında izleyelim maçı
Azersat'ta CBC Sport kanalından verilecek maç , eğer Azersat uydusunu alamıyorsanız , Turksat'la çok yakın olduğundan Turksat LNB sinin yanına sağ tarafına bir LNB daha koyun bitişik şekilde , artık bantlamı tutturursunuz birşey tutturun :hihi çekin bir kablo izleyin maçı :hihi:hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:deli1

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
50
Azersat'ta CBC Sport kanalından verilecek maç , eğer Azersat uydusunu alamıyorsanız , Turksat'la çok yakın olduğundan Turksat LNB sinin yanına sağ tarafına bir LNB daha koyun bitişik şekilde , artık bantlamı tutturursunuz birşey tutturun :hihi çekin bir kablo izleyin maçı :hihi:hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:deli1
Hocam şu an çatıdan yazıyorum.bu verdiğin html yazısını nereye yapıştırayım bantla. bu nedirki

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,492
Hocam şu an çatıdan yazıyorum.bu verdiğin html yazısını nereye yapıştırayım bantla. bu nedirki
Hocam sen ciddimisin , şaka yapıyosun galiba :hihi:hihi:hihi o konu ayrı o ayrı , verdiğim linkteki uygulamayı telefona indireceksin telefondan izleyeceksin maçı :hihi:hihi

Uydu konusuna gelince kendiniz yapamazsanız bir uyducu çağırın , her hangi başka bir çanak takmadan turksat çanağınıza LNB eklemeyle Azersat uydusundan maçları rahatlıkla bedava izleyebilirsiniz , şifresiz :ok:ok:ok

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
966
42
E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
50
Hocam sen ciddimisin , şaka yapıyosun galiba :hihi:hihi:hihi o konu ayrı o ayrı , verdiğim linkteki uygulamayı telefona indireceksin telefondan izleyeceksin maçı :hihi:hihi

Uydu konusuna gelince kendiniz yapamazsanız bir uyducu çağırın , her hangi başka bir çanak takmadan turksat çanağınıza LNB eklemeyle Azersat uydusundan maçları rahatlıkla bedava izleyebilirsiniz , şifresiz :ok:ok:ok

hahaha.ciddiyim hocam verdiğin linki çanağın lnb sine yapıştırdım süper çekiyor takılmadan izliyorum.saldırın aslan parçaları

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
50
ne zaman gol yedi bunlar.ulan belhanda bi oyna be karektersiz şuursuz

Geri
Üst Alt