F
freedom1259
Yeni Üye
- 29 May 2018
- 44
- 39
Benim tahminim 2-2 beyler. Önce porto 2-0 öne geçer. Sonra 2. Yarının başında ve sonunda atar 1 puanı alırız diye düşünüyorum.
Yok hocam vazgeçtiler şifresiz vermekten , maç şifreli olacak beIN Sports HD 1 kanalında. Her Digiturk üyeside izleyemeyecek , Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketi olanlar izleyebilecek.BEIN Sport Haber'de yayınlanacak diyorlardı.
Kesin değildi ama.
Azersat'ta CBC Sport kanalından verilecek maç , eğer Azersat uydusunu alamıyorsanız , Turksat'la çok yakın olduğundan Turksat LNB sinin yanına sağ tarafına bir LNB daha koyun bitişik şekilde , artık bantlamı tutturursunuz birşey tutturun çekin bir kablo izleyin maçıUmut Barış, The_SreT,
Hotbird de şifresiz veren varmıdır.yoksa malum kanallardan çözüm mü buluruz.ben anlamıyorum bu işlerden. bi el atında izleyelim maçı
Hocam şu an çatıdan yazıyorum.bu verdiğin html yazısını nereye yapıştırayım bantla. bu nedirkiAzersat'ta CBC Sport kanalından verilecek maç , eğer Azersat uydusunu alamıyorsanız , Turksat'la çok yakın olduğundan Turksat LNB sinin yanına sağ tarafına bir LNB daha koyun bitişik şekilde , artık bantlamı tutturursunuz birşey tutturun çekin bir kablo izleyin maçı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam sen ciddimisin , şaka yapıyosun galiba o konu ayrı o ayrı , verdiğim linkteki uygulamayı telefona indireceksin telefondan izleyeceksin maçıHocam şu an çatıdan yazıyorum.bu verdiğin html yazısını nereye yapıştırayım bantla. bu nedirki
Hocam şu an çatıdan yazıyorum.bu verdiğin html yazısını nereye yapıştırayım bantla. bu nedirki
Android telefonlar için
Hocam sen ciddimisin , şaka yapıyosun galiba o konu ayrı o ayrı , verdiğim linkteki uygulamayı telefona indireceksin telefondan izleyeceksin maçı
Uydu konusuna gelince kendiniz yapamazsanız bir uyducu çağırın , her hangi başka bir çanak takmadan turksat çanağınıza LNB eklemeyle Azersat uydusundan maçları rahatlıkla bedava izleyebilirsiniz , şifresiz
hahaha.ciddiyim hocam verdiğin linki çanağın lnb sine yapıştırdım süper çekiyor takılmadan izliyorum.saldırın aslan parçaları