Fuzulev eminevim gibi sirketlerden ev almak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,550
bana lazım olan 600 bin ozaman hiç bu işlere girmemek 7 8 ay daha bekler borçsuz harçsız araba sahibi olmak..elimdeki 700 binle altınmı alayım vadeyemi koyayım borsan yatırım araçlarından anlamıyorum bu 700 ü 7 8 en fazla 10 ay nasıl değerlendireyim

alacağım araç bu olacak

asd909c3e69ab80a7e2.png
Yağlı triger kayısı olan motoru alacaksan alır almaz Triger değişimi ve Yağ pompası temizliğini yaptır.

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,081
31
bana lazım olan 600 bin ozaman hiç bu işlere girmemek 7 8 ay daha bekler borçsuz harçsız araba sahibi olmak..elimdeki 700 binle altınmı alayım vadeyemi koyayım borsan yatırım araçlarından anlamıyorum bu 700 ü 7 8 en fazla 10 ay nasıl değerlendireyim

alacağım araç bu olacak

asd909c3e69ab80a7e2.png
Üstadım 2018-2019 sonrası opelde alman kalitesi olmadığını düşünüyorum ama takdir sizin öncelikle. 2019 öncesinde de benzinli riskli diyorum dizel düşmanı olarak. O tarihlerden sonra çirkin ama kaliteli üretmeyi bırakıp şık ama kalitesiz üretmeye başladılar. Oradan kaçan kalite de peugeot tarafına kaydı gibi gözüküyor bana. Zaten sanırım o tarihlerde stellantis oldu bunlar. Benzinlide amerikan/japon/kore (veya alman tsi) dizelde avrupa/kore öneririm. Ama hepsi iyidir. Sadece fiyatına layık olmadığı kanısındayım bu mokkanın.

Yatırım tavsiyesine gelirsek başkasının ipiyle kuyuya inmeyin. Yatırım uzmanlarından beğendiğiniz birinin fikirlerine yakın davranabilirsiniz tabi.

K Çevrimiçi

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
262
23

alacağım araç bu olacak

asd909c3e69ab80a7e2.png
Off saatli bomba ben olsam mg4 bakardım sorunsuz elektirikli 1200 1300e alınıyor yada togg kısa menzil

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,514
66

alacağım araç bu olacak

asd909c3e69ab80a7e2.png
Marka ve modeli değiştir,git toyota hibrit bak ,kesinlikle başın öne eğilmez benim gibi:) Öyle tümden elektrikli de bakma sakın ,bana "abi evliyim, bir de ellerinden öper çocuğum var" dersen ,kesinlikle yaris öneririm,hem ufak hem geniş,ama "abi ellerinden öper 2 çocuğum var" dersen o zaman git yaris cross hibrit al,asla arkana bile bakmazsın ,döviz konusunda geç kalmışın derim, tıpkı oğlum gibi (gerisini yazmayayım) :)

K Çevrimiçi

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
262
23
Niye elektirikli bakmasın 100bg araba almak var 220bg arkadan çekişli çok daha keyifli konforlu daha az yakan daha ferah daha uzun ömürlü daha sorunsuz içten yanmalı titreşimi olmayan savaş sırasında petrol fiyatları zammından etkilenmeyen araba varken niye içten yanmalı alır ki bir insan

Geri
Üst Alt