osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Kasım ayında başlıyor ama bu fuar habarınız olaEnişteye yolladım wp den şimdi fotoyu, şimdi de yazarım ilçeyi kolay bulur ,teşekkürler
Kasım ayında başlıyor ama bu fuar habarınız olaEnişteye yolladım wp den şimdi fotoyu, şimdi de yazarım ilçeyi kolay bulur ,teşekkürler
O soruşturur zatenKasım ayında başlıyor ama bu fuar habarınız ola
enkisa sürede
Sota Başkan.Benim önerim Fuarlar başlığı açabilirmiyiz en azından bulunduğumuz şehirlerdeki yapılan fuarları bilir gitmek isteyen arkadaşlarımızın haberi olur yerli,yabancı günü,tarihi bulunduğu yeri bilgi amaçlı bu elektirik,elektronik,enerji,otomobil vs ve gözlemler yazılabilir saygılarımla.
Uydu kullanan kalmamış dün gece amerikadan biri uydu çanak bu yayınlar ücretsiz mi siz Türkler ücretsiz uyduya mı asılıyorsunuz diye sordu adamlar uydudan bihaber Emmiİsteyeceğini sanmam , ben uydular için aylarca yazdım,telde söyledim ,yok, ne 5 dk si
Cahil adam ne olacak, onların 1$=1 birim para ,bizde 27 birim para ,Amerikalı arkadaşına selamımı söyle ,çıkma çanak varsa gelip alacakmış deUydu kullanan kalmamış dün gece amerikadan biri uydu çanak bu yayınlar ücretsiz mi siz Türkler ücretsiz uyduya mı asılıyorsunuz diye sordu adamlar uydudan bihaber Emmi
Arkadaşım değil en sevdiği arkadaşı Türkmüş onun için soruyormuş dostluğa bak EmmiCahil adam ne olacak, onların 1$=1 birim para ,bizde 27 birim para ,Amerikalı arkadaşına selamımı söyle ,çıkma çanak varsa gelip alacakmış de
Arkadaşının arkadaşı Yine de selamımı söyle,ona yerel tv kanallarını sor ve "yayın yapıyorlar mı hala" de bakalım ne diyecek ,bedava yaArkadaşım değil en sevdiği arkadaşı Türkmüş onun için soruyormuş dostluğa bak Emmi
Maalesef yine istanbul. :(
Enerji yatırımcılarının uluslararası çekim merkezi: Solar+Storage NX
fuarı ziyaret etmek istiyor musunuz?Form Alanını Doldurun
2023 etkinliğine hazırlanırken sizinle birlikte olmayı dört gözle bekliyoruz. Aklınıza takılan
herhangi bir soru için bize ulaşmaktan lütfen çekinmeyin. Görüşmek üzere.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dostum bu tür fuarların bir çoğu istanbulda oluyor izmir ve ankarada bildiğim kadarıyla çok az 2,yada 3,ü geçmiyor saygılar.Maalesef yine istanbul. :(
Öyle üstadım. Organizasyon firmaları çok yoğun ziyaret oranıyla ancak işi kotarabiliyorlar. O yüzden periferdeki fuar sayısı iyice azaldı. Ne yapalım, hayırlısıyla o tarafa yolumuz düşerse programa denk gelene katılırız artık.dostum bu tür fuarların bir çoğu istanbulda oluyor izmir ve ankarada bildiğim kadarıyla çok az 2,yada 3,ü geçmiyor saygılar.