Forumumuz yüzünden mağdur olan %40 lık kesim üyelerimize sesleniyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Değerli arkadaşlarım;

Şu konudaki Muhteremin iddiası, forumumuzda yayınlanan yazılımlar nedeniyle TV si bozulan, Mağdur olan ve hatta bu muhtereme telefonla ulaşan arkadaşların da olduğu %40 lık bir kesim varmış.

Sizlerden rica ediyorum bizlerden korkmayınız (!) (Gülmeyeyim diyorum da ciddi ciddi de yazılmıyor ki :kiskis )

Benim/Bizim yüzümüzden mağdur olan arkadaşların GERÇEKTEN buraya yazmasını rica ediyorum.

Bizim öyle mahkemeden falan korkumuz olmaz ama kul hakkından korkarız. Gerçekten mağdur ettiğimiz birileri var ise bilelim. Biz burada hayır işliyoruz zannederken insanları mağdur ediyormuşuz haberimiz yok, eğer öyle ise tüm yazılımların erişimini kapatalım, bundan sonra da forumda ''Ali Ayşeyi seviyooo'' muhabbetleri yapalım :ok

Hiç olmazsa kendi özel hayatımıza zaman ayırıp, eşimiz dostumuz ile görüşürüz buraya göz nuru dökeceğimize.

O %40 lık kesimde hangi kardeşim var ise delikanlı gibi çıksın yazsın lütfen :ok

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bu mevzuyu dünden itibaren takip ediyorum... Olayın bu noktaya gelmesi tamamen mağdur edildiğini iddia eden ama ispat edemeyen arkadaşın, tabiri caizse panikleyerek canhıraş şekilde forumda yazıp çizmesi olmuştur...

Forumların amacını, teknik konumunu, hukuki boyutunu ve sorumluluklarını bilmek gerekiyor aslında... Buradaki insanlar karşılık beklemeden sadece bir dua yeterli diyerek üyelerine yardımcı olmaya çalışıyor, arada aksilikler tabiki de olacak ama bunu en baştan bilmek ve ona göre davranmak her şeyin temeli bence.

Belki faydası olur diye yazıyorum;

Buradan mağduriyet doğmaz, mağdur olan varsa veya öyle olduğunu hissediyorsa da bu tamamen kendi sorumluluğundadır, mahkeme, dava adliye, avukat peşinde boşuna koşmasınlar vakit kaybı olur birde üzerine mağdur edildim de sahip çıkanım olmadı diye sinir küpü olurlar.

Foruma üye olurken, önünüze gelen veya size mail atılan "Forum Kuralları" kısmını okumamak bütün bunlara temel sebep diyorum. Toplasan incirin çekirdeği kadar mağduriyet çıkmaz bu forumdan, çıksa çıksa iyilik, yardımlaşma, arkadaşlık dostluk çıkar.

Mağdur olduğunu iddia eden arkadaşa da naçizane tavsiyem, dünya malı için, para ile çözülecek işler için can sıkmaya, kalp kırmaya değmez, derin bir nefes al, biraz sakinleş mantıklı düşün, sorunun yavaş yavaş çözülmeye başladığını göreceksin. Şuna da eminim ki; takındığın tavır ve bakış açısını değiştirirsen, bu forumdaki güzel insanlar yine sana yardımcı olmak için emek sarf edecektir.

Hayat zaten yeterince can sıkıcı, adaletsiz, hoş görüsüz, yaşanacak gibi değil, bari böyle güzel ortamlara hayatın bu olumsuzluklarını taşımayalım derim.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Magdur olacak bi sey yok ortada adam bastan soyluyo yazilim yuklersen servis anlayabilir garanti disi kalabilir.ariza durumundaa sorumlu kullanicidir diye yazilim yuklerken sen hata yaparsan tv 5 dk acilmasini beklemeyip mudahale edersen boyle magdurum da magdurum dersin adam burda kac tane cöken tv yi kurtardi servis cagir bakalaim kac para alacak biraz emege saygı

Son düzenleme:
Gennc Çevrimdışı

Gennc

Yeni Üye
29 Tem 2018
34
40
Ortada mağduriyet diye bir şey olamaz. Her şey kısmet ile ilgili. siz adama tam anlamıyla birebir telefon ile bazı şeyleri tarif etseniz adam yine de beceremez ve yine gelir sizi bulup ücretli yaptırır.

Sanırım Tamirciler anlatmanızı istemediği için böyle demiş olabilir.
Ben de teknik servis işletiyorum
ama sorulan bütün sorulara içtenlikle doğru bir şekilde cevap veriyorum. Ben biliyorum ki kısmetimi Rabbim verir. Al buradaki ustaya sor bölümünde en ufak bir yanlışlık varsa istediğini diyebilir. Siz anlatmaya devam edin.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161
Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum :deli1 Yaa bende okudum baştan sonuna kadar o yazılım olayını. Adamın uslubu normal olsa bu kadar olacağını sanmam ... Adamda ki tavır... Ben ne zaman, ne istersem olacak..! Olmaz ise siz kakasınız ben güzelim... :krokop

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
bende bu siteyeyeni üye oldum.böyle bir başlık görünce korkmaya başladım.ne gibi mağdur oluyorlar bilmek isterim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
Evi Adonun,Arabayi Benim Ustume Gecirdik :haha

B beyzabetül, uyelerimizden biri televizyonuna yazilim yukledi ve yazilimi begenmedi
Bizlere suclayici ifadeler kullanmasi
Uslubunu sertlestirmesi nedeniyle ortam gerildi. Beni ve baska insan magdur ettiniz. Seklinde beyanina istinaden

Bizde Magdur olan kimmis bizde bilelim diyerek bu konuyu actik :ok

Geri
Üst Alt