Forumda kimler birbirini şahsen tanıyor

corana belası olmasa izmirdeki arkadaşlarla oturul bir çay içerdik kaynaşırdık ama dükkanlara bile 3 kişiden fazla insan aldırmıyorlar buralarda.korona esnafı mahfetti.

Ben lise stajdayken gelmişlerdi Adem abiler İstanbula, gelememiştim o zaman :)) Sonra bi baskınla başladı herşey ?? @Adem Helvacı
Evet o dönem Donanımhaber yöneticilerinden SSM vs de olduğu bir İstanbul Buluşması yapmıştık. O zamanlar adı Hici Bacı olan kardeşimiz aracılığı ile seni tanımış ancak o buluşmada görüşememiştik :)

Bu forumdan tanıdıklarım listesine seni Yeldoşdan sonra yazdım zaten :kas

Forumdakilerle sen ve ben kadar görüşen yok sanırım abi ? sen benden de çok kişiyle görüştün zaten ? @Sota'nın tahtını sallayıp darbe mi yapsak :hihi
@Sota nın uğraştıkları ile ben, beni dövseler uğraşmam abi al darben senin olsun :kiskis

İlterişim bu arada nasılsın yahu görüşemedik nicedir :(

Görende forum mutlak monarşiyle yönetiliyor sanacak :sopa1

Ne istediğiniz de yapmadık :kiskis
Böyle keyifli olmuyor az tepki göster, otokrat ol yahu. Öyle olursa daha zevkli olur bi kere denesek ya :haha1

@Sota nın uğraştıkları ile ben, beni dövseler uğraşmam abi al darben senin olsun :kiskis

İlterişim bu arada nasılsın yahu görüşemedik nicedir :(

Bende seni özledim demek isterdim ama çabuk yarı yolda bıraktın beni :hihi

İş, güç abi. Yoğun geçiyor günler. Yakında gelcem gibi, gelirsem mutlaka görüşürüz zaten ?

Güzel konu olmuş. Ben uzun süredir birçok forumda üyeyim ama şahsen kimseyi tanımıyorum. Kayseri deydim şimdi bursa Gemlik teyim.

Telefon sayılıyor ise kocaman bi üç diyorum :)

İnşallah buluşma olur bende bazı isimlerle yüz yüze görüşmek isterim ama özellikle @teraspy emmi ile.

Evet o dönem Donanımhaber yöneticilerinden SSM vs de olduğu bir İstanbul Buluşması yapmıştık. O zamanlar adı Hici Bacı olan kardeşimiz aracılığı ile seni tanımış ancak o buluşmada görüşememiştik :)

Bu forumdan tanıdıklarım listesine seni Yeldoşdan sonra yazdım zaten :kas
Bildirim gelmedi abi görmemişim ?? abim?

Geri
Üst Alt