Görende forum mutlak monarşiyle yönetiliyor sanacakForumdakilerle sen ve ben kadar görüşen yok sanırım abi ? sen benden de çok kişiyle görüştün zaten ? @Sota'nın tahtını sallayıp darbe mi yapsak![]()

Ne istediğiniz de yapmadık

Görende forum mutlak monarşiyle yönetiliyor sanacakForumdakilerle sen ve ben kadar görüşen yok sanırım abi ? sen benden de çok kişiyle görüştün zaten ? @Sota'nın tahtını sallayıp darbe mi yapsak![]()

Evet o dönem Donanımhaber yöneticilerinden SSM vs de olduğu bir İstanbul Buluşması yapmıştık. O zamanlar adı Hici Bacı olan kardeşimiz aracılığı ile seni tanımış ancak o buluşmada görüşememiştikBen lise stajdayken gelmişlerdi Adem abiler İstanbula, gelememiştim o zaman) Sonra bi baskınla başladı herşey ?? @Adem Helvacı

Böyle keyifli olmuyor az tepki göster, otokrat ol yahu. Öyle olursa daha zevkli olur bi kere denesek yaGörende forum mutlak monarşiyle yönetiliyor sanacak
Ne istediğiniz de yapmadık![]()

@Sota nın uğraştıkları ile ben, beni dövseler uğraşmam abi al darben senin olsun
İlterişim bu arada nasılsın yahu görüşemedik nicedir :(

gelirsem mutlaka görüşürüz zaten

Başka şansın mı vardı?![]()
Bildirim gelmedi abi görmemişim ?? abim?Evet o dönem Donanımhaber yöneticilerinden SSM vs de olduğu bir İstanbul Buluşması yapmıştık. O zamanlar adı Hici Bacı olan kardeşimiz aracılığı ile seni tanımış ancak o buluşmada görüşememiştik
Bu forumdan tanıdıklarım listesine seni Yeldoşdan sonra yazdım zaten![]()
@teraspy ustanın telefonunu özelden bana yazda ara sıra kafama takılan soru olursa ararım@teraspy ve @Adem Helvacı telefon görüşmesi ?