Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Sen de mi İzmir'desin?teraspy ustanın telefonunu özelden bana yazda ara sıra kafama takılan soru olursa ararım
Sen de mi İzmir'desin?teraspy ustanın telefonunu özelden bana yazda ara sıra kafama takılan soru olursa ararım
Siz emminin özeline yazın bence ?
yok usta orda olsam, evine gider ziyaret ederdimSen de mi İzmir'desin?
Rica ederim. Siz nasıl değerlendirirseniz artık. Benim işime yaramıyordu ??
Bu arada, kargoyu ofisten teslim almışlar. Yarın ilgileneceğim. Tekrar çok teşekkür ediyorum. İlk fırsatta birilerinin işine yarayacak şekilde değerlendireceğim.
özeli kapalı , burdan kendisini yeterince rahatsız ediyorun zaten ,telefon numarasını ele geçirsem, numarıyı değiştirir benden kurtulmak içinSiz emminin özeline yazın bence ?
Benimkini biliyorsun ama ben senikini bilmiyorum meselaSadece nick bir çoğunun gerçek adını bile bilmiyorum
Çiğliye geleceğim dedim bir ara ,en azından bana "şu sokaktayım" dersen ,geldiğmde camdan bakar giderim ,içeri girmem ,corana belası olmasa izmirdeki arkadaşlarla oturul bir çay içerdik kaynaşırdık ama dükkanlara bile 3 kişiden fazla insan aldırmıyorlar buralarda.korona esnafı mahfetti.
? yazdım cevap sevgili kabusözeli kapalı , burdan kendisini yeterince rahatsız ediyorun zaten ,telefon numarasını ele geçirsem, numarıyı değiştirir benden kurtulmak için
Siz youtuber olmuşsunuz. İsminiz nasıl bilinmesin kiBenimkini biliyorsun ama ben senikini bilmiyorum mesela