Forum Hakkında Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android-ios-browser sürümleriyle ilgili olabilir.

sesli komut test

bir ki üç bir ki üç Raks ediyorlar üç sarı inek

Kartal kalkar dal sarkar dal sarkar kartal kalkar

EDİT; Oha, tekerleme söylüyorum, bir kere dahi sekmeden tak diye yazıyor

helalin var @Sota başkan :ok

Ellerinize sağlık süper olmuş ?

Sunucu firması kaynaklı forumumuza erişimde (Ağırlaşma-kısa süreli kesinti yaşandı)

Ev internetinde de sorun yok.

Evet şuan için ev interneti sorunsuz.

Admin yatıyor diyenler varmış onlar kendilerini biliyor :kiskis

Arkadaşlar bildiğiniz üzere foruma üye olurken eposta sistemi üzerinden kayıt olunmakta.
Forumumuz da tüm üyelerimize ön tanımlı olarak mail bildirimleri kapalı olarak gelir. Kullanıcı kendi rızası doğrultusunda mail bilgilendirmesini açar.

Bazı kullanıcılar mail bildirimlerini açtığı halde taraflarına maillerin ulaşmadığını görüyorum. (Spam olarak işaretleme-geçici mail kullanma vb sebepler)
Önlem olarak 30 gün içerisinde 2 defa mailin alıcıya ulaşamaması durumda sistem otomatik olarak o kullanıcının hesabını kısıtlayacaktır.
Yeniden eposta doğrulaması yapmadan forumu aktif şekilde kullanamayacaktır.

Admin yatıyor diyenler varmış onlar kendilerini biliyor :kiskis

Arkadaşlar bildiğiniz üzere foruma üye olurken eposta sistemi üzerinden kayıt olunmakta.
Forumumuz da tüm üyelerimize ön tanımlı olarak mail bildirimleri kapalı olarak gelir. Kullanıcı kendi rızası doğrultusunda mail bilgilendirmesini açar.

Bazı kullanıcılar mail bildirimlerini açtığı halde taraflarına maillerin ulaşmadığını görüyorum. (Spam olarak işaretleme-geçici mail kullanma vb sebepler)
Önlem olarak 30 gün içerisinde 2 defa mailin alıcıya ulaşamaması durumda sistem otomatik olarak o kullanıcının hesabını kısıtlayacaktır.
Yeniden eposta doğrulaması yapmadan forumu aktif şekilde kullanamayacaktır.
:tara

Giphy özelliği aktif edilmiştir.

Happy Season 5 GIF by Friends

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt