TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
zeki müreni bilmemde ben görüyorum görüyorum görüyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Deneyelim bakalım. Zeki MÜREN bizi görecek mi?
zeki müreni bilmemde ben görüyorum görüyorum görüyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Deneyelim bakalım. Zeki MÜREN bizi görecek mi?
Aaaa,görünüyoruz galibaDeneyelim bakalım. Zeki MÜREN bizi görecek mi?
Bak sonunda muhabbete çevirdim bir konuyu daha iyimiŞeytan ayrıntıda gizli
Gitmezlerse hepsini taşıyabilirim.Dağılın bakim istikamet maksat muhabbet olsun.
Dağılın bakim istikamet maksat muhabbet olsun.
Asıl siz yazın bakayım buraya ,neden "offline" görünüyorsunuz ,yoksa bende mi çekiniyorsunuzGitmezlerse hepsini taşıyabilirim.
Lambalar sönüktü yaktım şimdi bakar mısın.Asıl siz yazın bakayım buraya ,neden "offline" görünüyorsunuz ,yoksa bende mi çekiniyorsunuz
Hımmm, karanlıkta belli olmuyordunLambalar sönüktü yaktım şimdi bakar mısın.
teraspy hocam online fobisi var bu son zamanların modası online =out offline=in modaya uymuşlar aman kimse görmesinAsıl siz yazın bakayım buraya ,neden "offline" görünüyorsunuz ,yoksa bende mi çekiniyorsunuz
ben sevmedim o modayı eski modaya online geri döndüm yaYani sen kendini saymıyorsun galiba ,"modaya uyduk" demeliydin ,sanki farklısın mubarek
teraspy hocam sen dm,yi aç bi ben ozaman görcem seni online oluyonmu olmuyon mu online dm,den çok msj geldiği için offline takılıyorlar ben açık kapalı iken kendimi hep online görüyordum offline çalışmıyor dedim kendi kendime offline açık kalmış sen online görünmüyon deyince çalıştığını anladım online aktif ettim bana fazla dm yazan yok ne zaman fazla dm gelmeye başlarsa offline in ozamanYani sen kendini saymıyorsun galiba ,"modaya uyduk" demeliydin ,sanki farklısın mubarek
Nereye değiştin ,eskiden olsa inanırdım ,buna o bile inanmazben sevmedim o modayı eski modaya online geri döndüm ya
hayret bişey ben o ayarı yapmadım açıktı sistem kendi kenine ofline yapmış yada ben istemeden yapmışım ama ben kendimi online sanıyordumyaNereye değiştin ,eskiden olsa inanırdım ,buna o bile inanmaz