TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
zeki müreni bilmemde ben görüyorum görüyorum görüyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Deneyelim bakalım. Zeki MÜREN bizi görecek mi?

zeki müreni bilmemde ben görüyorum görüyorum görüyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Deneyelim bakalım. Zeki MÜREN bizi görecek mi?
Aaaa,görünüyoruz galibaDeneyelim bakalım. Zeki MÜREN bizi görecek mi?
Bak sonunda muhabbete çevirdim bir konuyu daha iyimiŞeytan ayrıntıda gizli![]()
Gitmezlerse hepsini taşıyabilirim.Dağılın bakim istikamet maksat muhabbet olsun.![]()
Dağılın bakim istikamet maksat muhabbet olsun.![]()
Asıl siz yazın bakayım buraya ,neden "offline" görünüyorsunuz ,yoksa bende mi çekiniyorsunuzGitmezlerse hepsini taşıyabilirim.![]()
Lambalar sönüktü yaktım şimdi bakar mısın.Asıl siz yazın bakayım buraya ,neden "offline" görünüyorsunuz ,yoksa bende mi çekiniyorsunuz![]()
Hımmm, karanlıkta belli olmuyordunLambalar sönüktü yaktım şimdi bakar mısın.![]()
Asıl siz yazın bakayım buraya ,neden "offline" görünüyorsunuz ,yoksa bende mi çekiniyorsunuz![]()
ben sevmedim o modayı eski modaya online geri döndüm yaYani sen kendini saymıyorsun galiba ,"modaya uyduk" demeliydin ,sanki farklısın mubarek![]()
Yani sen kendini saymıyorsun galiba ,"modaya uyduk" demeliydin ,sanki farklısın mubarek![]()
Nereye değiştin ,eskiden olsa inanırdım ,buna o bile inanmazben sevmedim o modayı eski modaya online geri döndüm ya![]()
hayret bişey ben o ayarı yapmadım açıktı sistem kendi kenine ofline yapmış yada ben istemeden yapmışım ama ben kendimi online sanıyordumyaNereye değiştin ,eskiden olsa inanırdım ,buna o bile inanmaz
![]()