Forum Hakkında Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayret bişey ben o ayarı yapmadım açıktı sistem kendi kenine ofline yapmış yada ben istemeden yapmışım ama ben kendimi online sanıyordumya :hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@teraspy hocam şimdi çevrim içiyim değilmi online,nım değilmi valla ben kendimi online sanıyordum az önce değilmişimn- ya gaf yaptım :kiskis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fena yakalanmışım :hihi
Yaaaa :kiskis

Şimdi onlinesin :ok

Gündelik koşusturmalar, kullanım kolaylığı nedeniyle coğumuz mobil cihazlardan internete erişiyoruz.

Mobil cihazlarda özellikle hareket halinde mesaj yazmak oldukça zor olmakta.

işte bu noktada Konuşarak metin yazdırma özelliği işlerimizi kolaylaştırıyor.

Bu özelliği forumumuza enteğre ettik konuşa konuşa kullanın. :ok

Yeri, Cevap yaz Butonun yanındaki Yeşil Mikrofon simgesi

"deinen deinem" kelime algılama deneme için bu sekilde..ama en azından tarayıcı icin kamera ve mikrofon özelliğinin açık olduğunu öğrenip kapattım. .lisan algılama özelliği var mı ki?

ortamda belirgin şekilde sesi varsa hata vermesi Normal bu mesaj sesli şekilde yazıyorum.

ortamda belirgin şekilde sesi varsa hata vermesi Normal bu mesaj sesli şekilde yazıyorum.
Çıktıyı düzeltmeden yazdim.
sadece ses yerine sesi
mesajı yerine mesaj şeklinde yazdi.
ee okadarda olsun.

Çıktıyı düzeltmeden yazdim.
sadece ses yerine sesi
mesajı yerine mesaj şeklinde yazdi.
ee okadarda olsun.
Kullanamadım basılı tutmayı da denedim. Nasıl kullanılacak ?

Bunu klavyedeki normal mikrofon tuşuna dokunarak konuşarak yazdım forumdaki mikrofon tuşu yazmadı.

bende almanca algiladi hata degil büyük ihtimalle ..

habe ich schon geschrieben dass sie wirklich nicht sein kann.. almanca algiliyormus

habe ich schon geschrieben dass sie wirklich nicht sein kann.. almanca algiliyormus
:ok

Maalesef yazmadı.
yesile basinca cizgi kalkiyor yesil daire haline geliyor konusmaya baslaniyor,sesi algilama bitince cevap yazilan yerde yazi görüntüleniyor.Öncelikle bu özelligi kullanabilmek icin izin istiyor onaylamak lazim, tarayici iziniyle alakali degil yalniz bu izin.

Telefonunuzun lisani hangi dilde ise o dilde algiliyor.Bende maalesef türkce de ise yaramiyor ,cok kullanisli olmus ...

Son düzenleme:
yesile basinca cizgi kalkiyor yesil daire haline geliyor konusmaya baslaniyor,sesi algilama bitince cevap yazilan yerde yazi görüntüleniyor.Öncelikle bu özelligi kullanabilmek icin izin istiyor onaylamak lazim, tarayici iziniyle alakali degil yalniz bu izin.

Telefonunuzun lisani hangi dilde ise o dilde algiliyor.Bende maalesef türkce de ise yaramiyor ,cok kullanisli olmus ...
Sürekli kullandığım telefon şarjdaydı denedim çalıştı .:ok Diğer telefonda çalışmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt