Ateşli konular olacak sıcak sıcak konu yanıyor Başkanyeni açılan konulara, 3 gün içinde 10 mesaj atılmasıı durumunda. konu başlığına alev simgesi eklenecektir.
Uzunca süredir bu insanların neden böyle acayip şeyler yazdığını düşünüyordum hocam. Önce bot sandım sonra yabancı, meğersem bir selamı çok görecek derecedeki bu emperyalist düzene bizmişiz yabancı :(Kardeşim ''haaaa huuu evet ok'' yazmanıza gerek yok, şuraya ''yedi ceddinizi'' deseniz aynı kapıya çıkıyor bu ne ayıp bir şey yahu.
Tamam anladık bir yazılım alıp çıkacaksınız ve bir daha yüzünüzü de görmeyeceğiz o sorun değil de, Allah'ın bir selamını yazmak da bu kadar zor mu yahu?
Hocam bir kısmı da esnaf, yani bu işten para kazanan arkadaşlar. Buradan aldığınız destek ile para kazanıyorsunuz yahu. Başka mecralarda zorunlu reklamlar, aidatlar, yazılımı indirebilmek için dayatılan kırk kural ile uğraşmaktan kurtulup burada halka açık ve karşılıksız sunulan hizmetin karşılığında haaa huu nedir yahu ayıp..Uzunca süredir bu insanların neden böyle acayip şeyler yazdığını düşünüyordum hocam. Önce bot sandım sonra yabancı, meğersem bir selamı çok görecek derecedeki bu emperyalist düzene bizmişiz yabancı :(
Tamam abi anladık herkesin zamanı kıymetli de, şurada sunulan hizmet sayesinde kurtuldukları angaryaları, ceplerinde kalan paraları da düşünsünler yahu Yıllarıdr sevgili Sota tüm masrafları cebinden karşılıyor, banner manner oralardan gelirse 3 kuruş geliyor gerisi yine hep Ahmetin üstünde yük.Aslında böyle selamsız sabahsız paldır küldür giren ve soru soranlara cevap vermeyeceksin ki bana niye cevap vermiyorlar diye biraz düşünsünler.Biraz forum kültürü,adabı öğrensinler.
Eline sağlık kardeşimforum sunucusu ipv4 internet protokolünden ipv6 geçiş yapıldı.
anlık kesinti için kusura bakmayın.
Eline sağlık kesintinin farkına varmadık.forum sunucusu ipv4 internet protokolünden ipv6 geçiş yapıldı.
anlık kesinti için kusura bakmayın.
yukarı doğru gösteren ok işaretledim yer ona dokun reklam barı kayboluyor o zaman...
Bu pencere eskiden çıkmazdı,çok sinir bozucu bir yerde çıkıyor,kapatmadanda ana sayfaya dönemiyorum. Bende mi değişti yoksa genel bir değişim mi yapıldı sorayım dedim???
yukarı doğru gösteren ok işaretledim yer ona dokun reklam barı kayboluyor o zaman...