nereye like button clik nerede ki angisini neyi begeneyimlike button clik M Mancho2,
nereye like button clik nerede ki angisini neyi begeneyim
Tv donanımı orijinal ise aşağıdaki linke arka kapaktaki barkod resmini ekleyin ve tam olarak tv deki sorun nedir onu da yazın.nereye like button clik nerede ki angisini neyi begeneyim
tv deki sorun youtube'yi acmiyo ve cok tutulmalar oluyo yani iyi calismiyo cok eski gunceleme 2016 dan beri hic bir sey yapilmamis magzadan aldigmdan beri oylece kulaniyorum annican gunceleme istiyorTv donanımı orijinal ise aşağıdaki linke arka kapaktaki barkod resmini ekleyin ve tam olarak tv deki sorun nedir onu da yazın.
Bu konu forum bilgilendirme konusudur,yanlış yerde konu açmışsın,buna rağmen yardımcı olmuş dostlarım sana.Lütfen dikkat edelim , google translate kullanalım yazarken ve soru sorarkencok sagoll
tv deki sorun youtube'yi acmiyo ve cok tutulmalar oluyo yani iyi calismiyo cok eski gunceleme 2016 dan beri hic bir sey yapilmamis magzadan aldigmdan beri oylece kulaniyorum annican gunceleme istiyor
Gif ekleme özelliğini geri getir reis, o güzeldi.Vallahi Ateş ediyorsun...
Gözünden hiçbirsey kaçmıyor.
Cache online üyeyi de dahil etmiştim.
Gecikmeyi benden başkası bilmiyordu...
Aynı özellik x forumda vardı burda aktif değildi buraya,da geldi demek Başkan hayırlı olsun
Forumda ilk çözümü yapan Emmi oldu teraspy hocam buna sevinecek
Ben açtığım konuya resim atmıştım, gözükmüyor. Sonrasında gözükecek mi yoksa tekrar mı yüklemeliyim?Resim sunucusunda bakım çalışması yapılacaktır. Yaklaşık 1 saat erişime kapalı olacaktır.
Otomatik gözükür.Ben açtığım konuya resim atmıştım, gözükmüyor. Sonrasında gözükecek mi yoksa tekrar mı yüklemeliyim?