En çok ben sevindim
forumu en çok sizler kullanıyorsunuz. sizi rahatsız eden birşey varsa gereken düzenlemeyi yaparız.En çok ben sevindim
İyi olmuş dün akşam benide ayar etti sürekli alttan çıkıp duruyor.
AdBlocker kurun web taraycısına, bende kurulu bu reklamları hiç görmüyorum.İyi olmuş dün akşam benide ayar etti sürekli alttan çıkıp duruyor.
AdB eklentisi kurduracaksın Sota BaşkanaAdBlocker kurun web taraycısına, bende kurulu bu reklamları hiç görmüyorum.
Kurmayalım kardeşim de bazen hanımın yanında falan uygunsuz reklam çıktı mı ver hadi hesabını, inan kadınlar tam 50 yıl unutmazlarAdB eklentisi kurduracaksın Sota Başkana
Başka birşey olmayacak fazla reklam çıkmıyor
Adbock kullanmaya gerek yok ben kullanmıyorum
Sen mesajı yanlış anlamışın adblock kullanın da çaktırmayın demek istedimKurmayalım kardeşim de bazen hanımın yanında falan uygunsuz reklam çıktı mı ver hadi hesabını, inan kadınlar tam 50 yıl unutmazlar
Her sorun yaşadığında temcit pilavı gibi önüne konur.
yöneticinin reklamları elleşmesi yayıncılık ihlal sayılabilir bu nedenle kendime yazılımsal olarak kapattım.Sen mesajı yanlış anlamışın adblock kullanın da çaktırmayın demek istedim
Sota Başkan adb eklentisi kurmaz ama aklına girmemek lazım fazla dillendirmeyelim
Var ama aktif değil ne kadar güzel Admin dediğin böyle olur kullanıcı dostu özgürlük var forumda Başkannot: sistemimizde antiadb mevcut
Arkadaşlar artık konulara atılan mesajlara oy verip o mesajı öne çıkarabilirsiniz.
Aynı zamanda yetkisi olan üye grupları Sorulara çözüm üreten mesajlara çözüm etiketini aktif edebilecekler.
Örnek konu
Philips 49pus6101 ekran kararmasi
Iyi gunler. 4 yillik philips 49pus6101 led tv imde ekran gitti ses var. Ilk once ekran hafiften karardi 10 veya 15 dakika sonra tamamen gitti. Yurt disinda yaşıyorum burda tamir imkanlari cok kısıtlı servislere gondermektense atmak daha karli. Bu sorunu tamire merakli biri olarak ucuza...tavsiyeforumu.com
Bu fonksiyonun aktif olabilmesi için yeni konu açarken konu tipinin soru olarak seçilmiş olması gerekir.
(KONU SORU İÇERİKLİYSE BU ALANI SEÇİNİZ) değilse tartışmada kalabilir.
Yetkisi olan arkadaşlarımızı sonradan da konu türü düzenlemesini yapabilirler.
Tüm altforumların düzenlemesi zaman alacaktır.
Şuan bazı forumlarda soru alanını görememeniz normal.