Selamlar kardeşim, ER 07 yerli üretim inverter klimalarda gaz kaçağı anlamına gelir ki muhtemelen rekorları tam sıkmadılar ise bundan kaynaklanabilir. Yine de net teşhis arkadaşlar geldiğinde ortaya çıkar.Çok ilginç şimdi aynı hatayı yeniden verdi ben de müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum bakalım ne olacak. Dakika bir gol bir :(
Vakum yapmadılar hocam. Ben söyledim ama birşeyler dediler tam anlamadım açıkçası yapmadılar yani. Dış üniteye sağ alttan bağlanan borular soğuk. Kalın çok daha soğuk ince olan da daha az olmakla beraber soğuk. Kalın olan ince ince karlanmış bile ince olan da iste yoğuşmadan kaynaklı muhtemelen su damlacıkları var bağlantı kısmında.
Al işte vakumlamada yapmamışlar , yaptıkları montajdan belliydi zaten , kesin vakumlamada yapmamıştır bunlar dedim. Kesin abi bunlar fabrika çıkışlı vakumlamaya gerek yok demişlerdir. Bence klimayı iade edin parasınıda alın , klima tercihide yanlış.Vakum yapmadılar hocam. Ben söyledim ama birşeyler dediler tam anlamadım açıkçası yapmadılar yani. Dış üniteye sağ alttan bağlanan borular soğuk. Kalın çok daha soğuk ince olan da daha az olmakla beraber soğuk. Kalın olan ince ince karlanmış bile ince olan da iste yoğuşmadan kaynaklı muhtemelen su damlacıkları var bağlantı kısmında.
Sizin tercihinizse saygı duyarım , yalnız o dış ünite masaya doğru içeriye sıcak hava üfleyecek.Ado hocam dış ünitenin değişmesi gerekir mi ki? Vakum işini de işte vestel böyle yapılmasını söylüyor prosedürde vakumlama yok gibi bir şeyler söylediler sanıyorum ki o yüzden yapmadılar. Dış ünitenin değişmesini gerektirecek bir durum var mı şuan?
The_SreT klima site kuralları gereği bir tek oraya monte edilebiliyor dışarı takılması yasak. Yere konulmasını da ben istedim zira ileride o duvara tv takacağım hemen üstünde klima ünitesi olsun istemedim.
Alçı olayını da biz yapmıyoruz filan dediler ben de üstelemedim. Zaten rengi filan tutmayacak diye. Belki şeffaf silikonla doldururum diye düşündüm.
Şimdi ben o dış ünitenin bağlantı kısımlarını sıkıladım gerçi baya sıkı gibiydi zaten. Bu bir çözüm olur mu acaba?
Sizin tercihinizse saygı duyarım , yalnız o dış ünite masaya doğru içeriye sıcak hava üfleyecek.
Ado hocam dış ünitenin değişmesi gerekir mi ki? Vakum işini de işte vestel böyle yapılmasını söylüyor prosedürde vakumlama yok gibi bir şeyler söylediler sanıyorum ki o yüzden yapmadılar. Dış ünitenin değişmesini gerektirecek bir durum var mı şuan?
The_SreT klima site kuralları gereği bir tek oraya monte edilebiliyor dışarı takılması yasak. Yere konulmasını da ben istedim zira ileride o duvara tv takacağım hemen üstünde klima ünitesi olsun istemedim.
Alçı olayını da biz yapmıyoruz filan dediler ben de üstelemedim. Zaten rengi filan tutmayacak diye. Belki şeffaf silikonla doldururum diye düşündüm.
Şimdi ben o dış ünitenin bağlantı kısımlarını sıkıladım gerçi baya sıkı gibiydi zaten. Bu bir çözüm olur mu acaba?
Ado hocam bugün sabahtan kurulumu yapan sincan servisi aradı akşam geleceğiz diye ben de tamam dedim. Daha sonra Manisadan aramışlar görmedim açamadım ve daha sonrasında da Ankara Merkez Servisi tarafından arandım. Merkez servis benden randevu aldı, sincan servisinin değil kendilerinin geleceklerini ilettiler. Memnun oldum bu duruma açıkcası. Sizin yorum ve görüşleriniz nedir?