Finish Quantum max 80 adet 33₺!

classic + tuz + parlatıcı en güzeli zaten hocam.Hem daha ucuza geliyor.Ama tanım tek parça kullanıyor.Bölerken ortasında ki kırmızı kısmı ne yapıyorsunuz peki hocam?
Hanım ustalaşmış bu konuda, kırmızı bölümü de ortadan ikiye ayırabiliyor... :kas

Fİnish hangi modeli aldığınız acaba? bende yukarıda yazdıkları finish clasic var çok kötü gerçekten. çamaşır makinesine atıyorum temizleyici olarak. başka bir işe yaramıyor :)
Bence de Finish kötü. Model olarak Quantum kullandık Fairy'nin yanına yaklaşamaz.

Valla alıyorum Migros Hepsi bir aradayı cillop gibi lekesiz tertemiz yıkıyor :hihi

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Fairy platinum en başarılısı.Uygun fiyat gelirse kaçırmayın deneyin.

1B35CDC8-39FE-409B-AC9A-099636302A01.jpg

Bugün siparişler gelmiş ??

Ben ondan sonra bunu kullanıyorum ?

30001512-b363ca.jpg

Üretim veya son kullanım tarihi nedir?
Kutuda
“N 15.03.2020 “ yazıyor
Foto yukleyemedım bir türlü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu paylaşmadan önce ilk siparişi ben vermiştim ? Benimki iptal oldu sizinki gelmiş hay onların yapacağı işe:clap2
Bende ona şaşırdım vallahi yaa
Hangi şehirde idiniz siz

BE9F835C-9EC6-453A-ABAB-D1D7A0F89334.jpg

25AC0A8D-BCEC-4F4B-8D62-1DD5EFDCF34A.jpg

reklamlara bile çakmaya başladı ?

Son düzenleme:
Üretim veya son kullanım tarihi nedir?
Şimdi stokladığım ürünlere baktım; son kullanma tarihi diye bir şey yok, imalat tarihi var sadece. Demek ki, depolama şartları bozulmadığı sürece durduğu yerde bozulan bir ürün değil bunlar.

Şimdi stokladığım ürünlere baktım; son kullanma tarihi diye bir şey yok, imalat tarihi var sadece. Demek ki, depolama şartları bozulmadığı sürece durduğu yerde bozulan bir ürün değil bunlar.
Belirli bir raf ömrü var bence. :alala

Geri
Üst Alt