Hanım ustalaşmış bu konuda, kırmızı bölümü de ortadan ikiye ayırabiliyor...classic + tuz + parlatıcı en güzeli zaten hocam.Hem daha ucuza geliyor.Ama tanım tek parça kullanıyor.Bölerken ortasında ki kırmızı kısmı ne yapıyorsunuz peki hocam?

Hanım ustalaşmış bu konuda, kırmızı bölümü de ortadan ikiye ayırabiliyor...classic + tuz + parlatıcı en güzeli zaten hocam.Hem daha ucuza geliyor.Ama tanım tek parça kullanıyor.Bölerken ortasında ki kırmızı kısmı ne yapıyorsunuz peki hocam?

Bence de Finish kötü. Model olarak Quantum kullandık Fairy'nin yanına yaklaşamaz.Fİnish hangi modeli aldığınız acaba? bende yukarıda yazdıkları finish clasic var çok kötü gerçekten. çamaşır makinesine atıyorum temizleyici olarak. başka bir işe yaramıyor![]()

Konuyu paylaşmadan önce ilk siparişi ben vermiştim ? Benimki iptal oldu sizinki gelmiş hay onların yapacağı işe![]()
Bugün siparişler gelmiş ??

![]()
Bugün siparişler gelmiş ??
KutudaÜretim veya son kullanım tarihi nedir?
Bende ona şaşırdım vallahi yaaKonuyu paylaşmadan önce ilk siparişi ben vermiştim ? Benimki iptal oldu sizinki gelmiş hay onların yapacağı işe![]()
Fason üretim Türk malı değilse çok iyi üründür.Ben ondan sonra bunu kullanıyorum ?
![]()
Şimdi stokladığım ürünlere baktım; son kullanma tarihi diye bir şey yok, imalat tarihi var sadece. Demek ki, depolama şartları bozulmadığı sürece durduğu yerde bozulan bir ürün değil bunlar.Üretim veya son kullanım tarihi nedir?
Migrosdan aldım. Fason değildir heralde.Fason üretim Türk malı değilse çok iyi üründür.
Belirli bir raf ömrü var bence.Şimdi stokladığım ürünlere baktım; son kullanma tarihi diye bir şey yok, imalat tarihi var sadece. Demek ki, depolama şartları bozulmadığı sürece durduğu yerde bozulan bir ürün değil bunlar.

Bizim aldıgımız bu ürünlerde yeni çıktı piyasaya sanırım. Reklamlara bile yeni yeni düşüyor.Belirli bir raf ömrü var bence.![]()