Satıcının amacı ne bu atraksiyondan onu merak ettim. ?Karşılığında büyük bir hediye var 10₺ hediye çeki ?
Sistemsel bir hata oldu kesin bunlarda stok bitti deyip iptal ettiler.Satıcının amacı ne bu atraksiyondan onu merak ettim. ?
Sistemsel bir hata oldu kesin bunlarda stok bitti deyip iptal ettiler.
Müşteri memnuniyeti adı altında hediye çekimizde bu şaka gibi.
Bir trendyol kepazeliği daha izledik hep beraberSatıcı satışı kapatmış ve siparişi iptal etmiş.
Ne alakaymış yaa. Ş....z insanlarla dalga mı geçıyor buSatıcı satışı kapatmış ve siparişi iptal etmiş.
Stok bitmiş olsa tekrar 94,90 dan satışa koymazlardı. Fiyatı yanlış yazdılar. Şimdide düzelttlerSatıcı satışı kapatmış ve siparişi iptal etmiş.
Fİnish hangi modeli aldığınız acaba? bende yukarıda yazdıkları finish clasic var çok kötü gerçekten. çamaşır makinesine atıyorum temizleyici olarak. başka bir işe yaramıyor
classic + tuz + parlatıcı en güzeli zaten hocam.Hem daha ucuza geliyor.Ama tanım tek parça kullanıyor.Bölerken ortasında ki kırmızı kısmı ne yapıyorsunuz peki hocam?Hanım, yıllardır Finish Powerball Classic tableti bıçak ile ikiye bölerek dolu makineyi çalıştırıyor, her hangi bir olumsuzluk bildirmedi. Fiyatını uygun buldukça stokluyorum.
Evet bizdeki tam da bu. 5 tl olsa gene alıp eve taşıma zahmetine girmem. 3-4 e böldüm bir adetini ekonomik programda ön yıkamada belki işe yara diye tabana atıyorum bir kaç kere rezervuara attım. orda biraz işe yaradı kireçleri çıkardı çamaşır makinesine attım 90 derecede boş çalıştırdım falan. maksat bitsin evden gitsinFinish Classic Powerball bitsin bir daha almak tövbe evden içeri sokmam