heamvivma
Aktif Üye
- 21 May 2020
- 454
- 34
Geçen yıl yeni eve taşındım. Taşınmadan önce ev sahibine, ben bu eve taşınıyorum. Ama bir yıl sonra bana, benim tayinim çıktı bu evden çıkmanı istiyorum şeklinde gelmezsin değil mi diye sordum. Hayır. Tayinim çıksa bile ben başka yerde oturacağım dedi. Buna güvenerekten evi tuttum.
Şimdi ise , k bakma. Benim tayinim çıktı. Evi boşaltmanı istiyorum diyor. Lütfen beni mağdur etme, kiralar çok aşırı yükseldi. O yüzden kendi evimde oturacağım diyor.
Şimdi bu durumda siz olsanız ne yapardınız ? Bana geçen yıl tayinim çıksa seni evden çıkarırım deseydi ben zaten bu evi tutmazdım. Başka ev tutardım. Şuan evden çıksam ortalık yangın yeri. Havalar soğudu, çocuklar küçük. Ev sahibi anlaşma taraftarı değil. Tek dediği şey evi boşalt. Beni mağdur etme diyor ama burada mağdur olan ondan çok benim.
Olaya objektif olarak bakarak, siz olsanız evden çıkar mısınız ?
(Evden çıkmazsam mahkemeye verir. Mahkeme yaklaşık 1 yıldan aşağı sonuçlanmaz.)
Şimdi ise , k bakma. Benim tayinim çıktı. Evi boşaltmanı istiyorum diyor. Lütfen beni mağdur etme, kiralar çok aşırı yükseldi. O yüzden kendi evimde oturacağım diyor.
Şimdi bu durumda siz olsanız ne yapardınız ? Bana geçen yıl tayinim çıksa seni evden çıkarırım deseydi ben zaten bu evi tutmazdım. Başka ev tutardım. Şuan evden çıksam ortalık yangın yeri. Havalar soğudu, çocuklar küçük. Ev sahibi anlaşma taraftarı değil. Tek dediği şey evi boşalt. Beni mağdur etme diyor ama burada mağdur olan ondan çok benim.
Olaya objektif olarak bakarak, siz olsanız evden çıkar mısınız ?
(Evden çıkmazsam mahkemeye verir. Mahkeme yaklaşık 1 yıldan aşağı sonuçlanmaz.)