FIAT Egea 1.4 Benzinli Easy Alınır Mı?

Kalenderadam

Aktif Üye
Hayırlı günler arkadaşlar,
Daha öncede açtığım konuda beni bilgilendiren değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim. Konu başlığında anlayacağınız üzre sıfır araç alma fikri Eylül ayı başında kafamda dolanmaya başladı. Fıat egea 1.4 easy aracı 110.900₺ gibi bir rakama almayı düşünüyorum. Tabi ki peşin değil kredi ile fakat bu araç alınır mı? Ben normal bir kullanıcıyım bütçem piyasa araştırmalarına baktığımda buna yetmekte siz ne düşünüyorsunuz?

kronik yağ yakma sorunu ve birkaç sıkıntısı var diye duydum.Birde yerli arabaların ciddi malzeme kalitesi sorunlu.Arkadaşta 2013 linea var .Hoş kullanmalarına rağmen 2 ay önce sinyal kolu kırıldı ,geçen yine bindim arabasına bu sefer de içten sol arka kapı kolu içinden yayı mı atmış kırılmış mı bilmiyoruz.

Arkadaşımda var.Genel olarak çok memnun tabi o daha uyguna aldı.Şimdi fiyatlar acayip.

@meebbe, @tkartal, @explorer, @Domestos, @sanko86, @albanez,
Alıp almama konusunda kararsız kaldım fakat ben ikinci el araç alsam mutlaka araca masraf edeceğim. Bu yüzden sıfır almak daha mantıklı geliyor, yıl sonuna doğru fiyatlarda bir düşüş yaşanır ve güzelde bir kampanya yakalarsam almayı planlıyorum.

@meebbe, @tkartal, @explorer, @Domestos, @sanko86, @albanez,
Alıp almama konusunda kararsız kaldım fakat ben ikinci el araç alsam mutlaka araca masraf edeceğim. Bu yüzden sıfır almak daha mantıklı geliyor, yıl sonuna doğru fiyatlarda bir düşüş yaşanır ve güzelde bir kampanya yakalarsam almayı planlıyorum.
Kasım aralık aylarında indirim ve kampanyalar oluyor. Bence dandikde olsa her zaman sıfır araçtan yanayım ?

Normal şartlarda yıl sonu indirimleri oluyordu. Piyasayı bu duruma getiren pandemi süreci yakın zamanda bitmeyeceğine göre araba alabilen karlıdır.

Geçen gün biri anlattı, Fiat bayisine egea sormaya gitmiş, 100 kişi parasını vererek sıraya girmiş, bir 100 kişi de para vermeden sıraya yazılmış.

Özetle, bu ülke düzelmez.

Geçen sene sirkete havuz aracı olarak almıştık Egea 1.4 urban, ben aman dizel olsun falan dedim ama şimdi bakıyorum da çok bir esprisi kalmadı dizelin. Zaten havuz araci olduğu için kısa mesafe lazım oldukça kullanılan bir araç. Bence alınır, sıfır olarak başka ne alinabilir o fiyatlara merak ediyorum..

Hocam biz 3 arkadaş mirror paket almak için bayiye gittik ancak o kalitesiz plastik iç donanımı görünce vazgeçtik.

Geri
Üst Alt