Puzik
Süper Üye
- 9 Ara 2020
- 1,305
Alıştık hep aynı oyunlar hocamkarakter yoksunlarışimdiden başladılar ağlamaya fener biraz kımıldasa hemen başlıyorlar utanmaz arlanmaz insanlar.
Alıştık hep aynı oyunlar hocamkarakter yoksunlarışimdiden başladılar ağlamaya fener biraz kımıldasa hemen başlıyorlar utanmaz arlanmaz insanlar.
Osman dayı paylaşımı yaptığına göre 3 puan garanti diyebilir miyiz?M. Başakşehir
22 Ekim Cumartesi
20.00
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Başarılar FENERBAHÇEM
büyük ihtimalle ama başakşehir,de fena değil yani ama nede olsa başında bizim elemanımız var her ne hikmetse fener kendi adamlarının olduğu takımlara yenildi geçtiğimiz sezonlar,da ama bu sene jesus gibi daima atak ve güzel futbol oynatan bir hocamız var ben güveniyorum bu adama ne yapar eder bir yolunu bulur galip gelir diyorum en kötü ihtimalle beraberlik derim.Osman dayı paylaşımı yaptığına göre 3 puan garanti diyebilir miyiz?
Zor maç. Süper puanAli Koç :Bitti mi ağlaman koçum haydi evine gidip Fenerbahçe başarılarını izlemeye devam et
büyük ihtimalle ama başakşehir,de fena değil yani ama nede olsa başında bizim elemanımız var her ne hikmetse fener kendi adamlarının olduğu takımlara yenildi geçtiğimiz sezonlar,da ama bu sene jesus gibi daima atak ve güzel futbol oynatan bir hocamız var ben güveniyorum bu adama ne yapar eder bir yolunu bulur galip gelir diyorum en kötü ihtimalle beraberlik derim.
Bugün Günlerden Fenerbahçe Bugün 3 maçıda kazanın başarılar
%100 Gol olacak topu 80 Li dakikalarda fb li kaleci kurtardı. Galibiyette en büyük pay onunMS | FENERBAHÇE 1-0 Başakşehir
MAÇ MASADA DEĞİL, SAHADA KAZANILIR! ŞİMDİ DAHA YÜKSEK SESLE AĞLAYABİLİRSİNİZ!
3 puan bizim!
Fenerbahçe 1 - Zorbay Küçük + Alper Ulusoy + Başakşehir + MHK + TFF + GS 0