önceleri totem yapardım yenilmeyelim diye ama şimdi gerek duymuyorum takımımızın maşallahı var nazar değmesin birde antrenörümüz süper takımın böyle oynamasını özlemiştik aldığı para helal olsun. bu gece türklerin gecesi 4,de 4 yaptılar fener:2-1 başakşehir:3-0 sivas:2-1 trabdon:4-0 böylelikle ülke puanımız,da yükselmiş oldu tebriklerOsman dayıı paylaşım yaptığından beri yenilmiyoruz yeni bir totem mi geliyor
Fenerbahçemiz Avrupa kupalarında ön elemeler dahil son 8 maçını kaybetmedi.
6 Galibiyet
2 Beraberlik
Daha uzun bir yenilmezlik serisi Aralık 2006, Kasım 2007 arasında 9 karşılaşma ile yaşandı.
Fenerbahçemiz, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantiledi.
UEFA Avrupa Ligi B Grubu puan durumu
AEK Larnaca 1 - Fenerbahçe 2 | MS
Maçlarını ben izlemiyorum. İzlersem kaybederler İşte size totemOsman dayıı paylaşım yaptığından beri yenilmiyoruz yeni bir totem mi geliyor
Jesus dedem yaa. Baştan yarattı resmen Feneri. Uzun yıllar sonra kanser olmadan maç izliyoruz.önceleri totem yapardım yenilmeyelim diye ama şimdi gerek duymuyorum takımımızın maşallahı var nazar değmesin birde antrenörümüz süper takımın böyle oynamasını özlemiştik aldığı para helal olsun. bu gece türklerin gecesi 4,de 4 yaptılar fener:2-1 başakşehir:3-0 sivas:2-1 trabdon:4-0 böylelikle ülke puanımız,da yükselmiş oldu tebrikler
Türkiye, ülke puanı sıralamasında 14. sıraya yükseldi!
Bizim Orkestra Şefi
Üstad o zaman 3-5 ay daha bakma sen televizyona gözünü seviyimMaçlarını ben izlemiyorum. İzlersem kaybederler İşte size totem