Tek temennimiz o . Pek olacağına inanmasam da bütün temennim Ali Koç un başkan olması. Gerçekten Ali Koç gelecek dertler bitecek.O ruh hastası adamdan kurtulduğumuz gün düğünümüz var. Futbola siyaset karışmazsa daha fazla Ali Koç başkanımız alır götürür bizi
inşallahTek temennimiz o . Pek olacağına inanmasam da bütün temennim Ali Koç un başkan olması. Gerçekten Ali Koç gelecek dertler bitecek.
Ellerinden öpüyorumBir kadın düşünün ki, Fenerbahçe futbol takımının yanısıra basketbol, voleybol ve hatta hentbol takımının kadrosunu saysın, Futbol takımındaki yedekleri size söylesin. Bir kadın düşünün ki Formula yarışlarındaki pol pozisyonlarını bilsin. Düşünün ki o kadın benim ANNEM dir arkadaşlar. O derecer FENERBAHÇE lidir. Tabi Benim küçük kardeşim ile Ağabeyim de öyle. Abim eskiden fanatik düzeyindeydi de şimdilerde duruldu daha sakin yorumlar yapıyor dost meclislerinde
A.Y fakörü nedir kardeşimEllerinden öpüyorum
Tadı tuzu kalmadı abi,e-bilet çıktı passolig zımbırtısı.Aslında bu kgs hgs ogs gibi artık.Her sene bişiler çıkacak kart ücreti bilmem ne ücreti.Fişlenmek de cabası.Lise zamanlarım da giderdik voleybol basketbol tribünün içindeydik.Sonra futbol tribün derken bu mevzular çıkınca bi de üstüne A.Y faktörü olunca komple tezgahı kapattım.
Şu an ki başkan abi ismi lazım değilA.Y fakörü nedir kardeşim
Heeee hani şu anahaber bültenlerinde futbol dışında abuk subuk konularla anılan ve RRRRRRR diyemeyen muhterem galibaŞu an ki başkan abi ismi lazım değil
evet evet şeker hastası zaattHeeee hani şu anahaber bültenlerinde futbol dışında abuk subuk konularla anılan ve RRRRRRR diyemeyen muhterem galiba