Arkadaşlar mevcut cihaz artık 5 yıl oldu ve bıçakları ince olan başlık kesmeye başladı, diğeride verimli dönmüyor düştü ve yay yatağı kırıldı tamir ettim ama makine zorlanıyor. Bu gün gezinirkenbunu hanım çeyizde almıştı 3. senesini dolduracak, hala güzel hala verimli, bence fiyat performans ürünü, tabi çok çok kaliteli yok çelik başlık yok yumuşak tutuş kalitesi değil ama işlevini hemen hemen dört dörtlük, belkide ben daha önce ucuzluk pazarında satılanlardan Remington Pg6130 buna terfii ettiğim içindir bilemedim
Fiyat farkı biraz fazla ama olabilir derseniz önerim PhilipsArkadaşlar mevcut cihaz artık 5 yıl oldu ve bıçakları ince olan başlık kesmeye başladı, diğeride verimli dönmüyor düştü ve yay yatağı kırıldı tamir ettim ama makine zorlanıyor. Bu gün gezinirken
TeknosadaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gördüm hoşuma gitti mevcut makinemle aynı para, remington un watt değerlerini görmedim ama bu 5w
Hiç bir yerde de yorum bulamadım düşünceleriniz nelerdir?
Remington da çok memnunum eğer farklı bulamaz İsem yine alacağım. Sadece fiyatları pahalı ?
Teşekkürler zaten bu fiyata remington umun üst modellerini bile alırım 200-300 bütçeFiyat farkı biraz fazla ama olabilir derseniz önerim Philips
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cihazlarını incelemiştim bütçeme uygun modelleri var ama yorumlar yetersiz gelmiştiBu tarz ürünlerde berber markalarından şaşmamak gerek. O kadar profesyonel yanılıyor olamaz. O yüzden "powertec" markasına bakın derim. Ankara'da üretim yapan yerli bir firma.
A101'den alınma Aprilla bozulsun diye bekliyorum, sonra direkt powertec.